Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2019_Blokk_640.jpg

Spillerutviklingstiltak utsettes ytterligere

Vi må dessverre meddele at regionale spillerutviklingstiltak settes på vent til 15. februar i alle regioner.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norges Håndballforbund må dessverre meddele at regionale spillerutviklingstiltak i sin tradisjonelle form settes på vent til 15. februar i alle regioner. Norsk håndballs viktigste oppgave akkurat nå er å være med på dugnaden for å holde smittetallene nede, samtidig som vi verner om kampaktiviteten til de som er i gang med den.   

Det vil bli gjort en løpende vurdering om når aktiviteten igjen kan starte opp. På bakgrunn av dette kan det, avhengig av smittesituasjonen i den enkelte region, bli ulike tidspunkter for oppstart av aktivitet.

Følgende nasjonale aktiviteter berøres av utsettelsen:

  • LMY-samlingen som skulle gjennomføres 2.-8. januar er avlyst
  • Intersport Bylagsturnering er flyttet fra 26.-28. februar til 14.-16. mai


Regionale spillerutviklingstiltak i Region Nord
Det er vanskelig å si når det blir aktuelt å gjennoppta regionale spillerutviklingstiltak i NHF Region Nord. Vi vil fortløpende etter 15.februar se på mulighetene. Hvis det blir aktuelt å forlenge spillerutviklingen senere utover våren vil dette bli vurdert. 

Når tiltakene kommer i gang vil vi gi beskjed til gruppene det gjelder. 

NB: Vær nøye på smittevernreglene og de retningslinjene som er fastsatt av helsemyndighetene, NIF og Norges Håndballforbund. Bidrar alle, kan forhåpentligvis resten av håndball-Norge også få startet opp med sin aktivitet etter hvert.