Annonse:
Verdiløftet
Annonse:
Verdiløftet

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

OIF-1A.jpeg

Korona stoppet likevel ikke miniene

Korona-restriksjoner satte en stopper for den tradisjonsrike høstturneringen for mini- og 10-årslag i Orklahallen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Turneringen, som arrangeres i samarbeid mellom Orkla Sparebank og OIF Håndball, har i 26 år vært den store høstbegivenheten for de yngste håndballspillerne i gamle Sør-Trøndelag.

OIF-2.jpeg

For å bøte på denne avlysningen bestemte styrene i OIF Håndball og Orkdal IL Håndball seg for å samarbeide om å lage en kampdag for klubbenes yngste spillere, mini-spillerne (født 2014/2013/2012). Klubbene mener det er svært viktig å gjøre det som er mulig for å holde i gang barne-/ungdomsidretten i disse koronatider – selvsagt innenfor gjeldende smittevernsprotokoller som er utarbeidet av særidrettene og klubbene og godkjent av helsemyndighetene.

Sportslig ledelse i de to klubbene satte seg derfor sammen, utarbeidet kampoppsett og fikk på plass dugnadslister med foresatte for gjennomføringen.

 

OIF-3.jpeg

I tillegg ble selvsagt kommuneoverlegen holdt orientert om gjennomføringen slik at kampene kunne bli spilt i henhold til smittevernsprotokollene, også med hensyn til antall personer i hallen.

Gjennomføringen av kampene ble en knallsuksess! Her ble det spilt lokaloppgjør hele dagen med utrolig stort engasjement og spilleglede. For flere av barna var dette den første «kampopplevelsen» noensinne. Ingen tvil om at barna koste seg!

 

OIF-4.jpeg

Det sier seg selv at kampdagen krevde god planlegging i forkant. Stor ros til de ansvarlige i OIF Håndball (Heidi Berg Bjerkan og Berit Kvåle) og OIL Håndball (Lene Jønland og Steinar Holthe) som gjorde denne dagen mulig.

OIF Håndball og OIL Håndball vil se på mulighetene for å gjennomføre en lignende kampdag også i januar/februar 2021. I tillegg håper OIF Håndball å gjennomføre planlagt vårturnering for mini- og 10-årslagene lørdag 13.mars 2021 i Orklahallen. Gjennomføring av disse arrangementene avhenger selvsagt av hvordan koronasituasjonen utvikler seg.