Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NHF_Logo_Region_Nord_Positiv_RGB_Blå.png

Håndballaktiviteten i NHF Region Nord

NHF RN har de siste dagene sett på mulighetene for å gjennomføre kampaktivitet for barn og ungdom.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

"Den regionale kampaktiviteten (i praksis barne- og ungdomshåndballen) har vært fryst over hele landet fra fredag 6.november, til og med tirsdag 10.november. Den enkelte av Norges Håndballforbunds (NHF) seks regioner vil forsøke å avklare hvor og når det er mulig å gjennomføre kampaktivitet fra og med 11. november."

Teksten over ble publisert torsdag 5. november og NHF RN har de siste dagene utarbeidet en oversikt over status i de aktuelle kommunene i regionen.

Vi presiserer at dette gjelder barne- og ungdomshåndballen.

NHF Region Nord består av 94 kommuner med håndballaktivitet. Pr. mandag 9. november har 10 av disse kommunene stengt sine idrettshaller for trening og/eller kampaktivitet.

På bakgrunn i de siste dagers kartleggingsarbeid ble det gjennomført ekstraordinært styremøte for regionstyret (RS) mandag 9. november 2020 der følgende ble vedtatt:

På bakgrunn i dagens situasjon og orientering fra daglig leder og seksjonsleder, vedtar RS følgende:

  • 4-er håndball (serie i sone Trondheim) kanselleres ut november – gjenoppstart planlegges fra og med 1. desember.
  • Seriespillet for øvrige klasser i Region Nord gjennomføres som planlagt fra og med onsdag 11. november 2020 der det er mulig. Klubbene oppfordres til å kontakte smittevernmyndighet i egen kommune hvis usikkerhet i gjeldende smittevernprotokoller.

Gjennomføring av planlagte seriekamper fom 11. november gjøres der det er mulig basert på de kommunale retningslinjene.

I de kommunene hvor det er klare restriksjoner for både trenings- og kampaktivitet vil både hjemme -og bortekamper for de aktuelle lag utsettes. Her må lagene ta kontakt med motstander og informere om dagens situasjon.
Lagenes kontaktpersoner må deretter bli enige om nytt tidspunkt for den aktuelle kampen før omberammingssøknad sendes inn i turneringsadmin (omberamming 0-4 dager før kamdato er ikke mulig i turneringsadmin og må derfor sendes klubbrådgiver).

Arrangør/hjemmelag står ansvarlig for å holde seg oppdatert på de gjeldende retningslinjer i sin kommune.

4-er håndball (mini sone Trondheim) og 5-er håndball (kortbane)

Klubber/lag som ikke ønsker å delta på oppsatte aktivitetsdager/arrangementsdager må melde dette inn til klubbrådgiver omgående.

Kontaktinformasjon til hver enkelt klubbrådgiver finner du her: