Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2020 Våre nye haller Leangen.png

Endelig bydelshall på Leangen

I ett år har Strindheim-håndballen trippet etter å få ta i bruk hallen i nærmiljøet.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå er endelig Leangen Bydelshall tatt i bruk, ikke minst til stor glede for rundt 650 små og store håndballspillere i idrettslagets blå og gule farger.

Bydelshallen har fått to flater hvorav den ene er såkalt klisterfri hall, mens det som kalles A-hallen, den har alle «håndball-rettigheter», klisterbruk er tillatt.

Leangen.jpeg

Strindheim-håndballen er endelig kommet inn i nyhallen på Leangen. Daglig leder Berit Fossum (t.v.) og styreleder Elin Renolen har all grunn til å være fornøyd. (FOTOS: Tore Sæther)

 

- Det at vi nå er kommet inn i en hall i nærmiljøet og hvor vi kan ha trening for alle våre lag i rundt 35 timer i uka, det er vi selvsagt veldig godt fornøyd med, sier Berit Fossum, daglig leder i Strindheim IL Håndball. For de aller minste har vi også tilgang til trening i gymsalene både på Strindheim, Eberg og Åsvang skole.

Styreleder i håndballavdelingen, Elin Renolen, legger til:

- Vi hadde en tung forrige sesong mens vi ventet på å få komme inn i nyhallen etter at plasthallen ble revet. Selv med den vanskelige hallsituasjonen og på toppen av det hele Covid-19, har vi klart oss bra igjennom takket være dyktige trenere, engasjerte foreldre og ikke minst Berit  sin store innsats på kontoret. Hun er rett og slett limet i håndballavdelingen.

 

Leangen-2.jpeg

En stor gjeng fra gutter 08-lagene i trening i den lyse, fine nyhallen.


- For nærmiljøet og klubbtilhørigheten er det kjempeviktig at vi nå har fått bydelshallen. Sosiale rom er det ikke i den nye hallen, men vi har klubbhuset vårt nært slik at det kan benyttes til fellestid etter treninger for eksempel, forteller styreleder Elin.

- En annen viktig faktor er at vi har ansvar for tilsynet i hallen. Det er viktig for å holde orden og gir oss også et slags eierskap til hallen, understreker Berit Fossum

 

Leangen-3.jpeg

Vi skal ikke se bort fra at grunnlaget for fine spillerkarrierer blir lagt i Leangen Bydelshall...

 

Da vi i forrige uke var på vårt første besøk i den nye hallen, var det stor aktivitet blant klubbens gutter 08-spillere. Hallen fremstår som lys og fin. Kanskje kan det være et lite problem med støy fra vifteanlegget, men det overskygger på langt nær gleden over å ha fått sin nærmiljøhall. Tribuner er det foreløpig ikke.

24. august åpnet hallen for trening, og etter høstferien blir det også klart for kortbane-håndball i bydelshallen, og 11. oktober er første seriekamp berammet i den nye bydelshallen på Leangen.

 

Leangen-4.jpeg

Fotballbaner og isflate og nå også ny flerbrukshall i idrettsparken på Leangen.

FAKTA

LEANGEN BYDELSHALL 

Kommune: Trondheim 
Ferdigstilt: Høsten 2020 
Eier: Trondheim kommune 
Kostnad: 50 millioner kroner 
Spillemidler/momsrefusjon: 
Spillemidler 14,5 mill. Kroner – momsrefusjon 5 mill. 
Antall spilleflater: 2 - én av spilleflatene er klisterfri. 
Fasiliteter (styrkerom/klubbrom etc.) 
To sett garderober og dommergarderober. Gode lagermuligheter. 
Publikumskapasitet: 
Egentlig ingen. Bydelshallen er først og fremst en treningshall,men det er mulig å sitte på benk rundt deler av hallen.  
Annet/merknad: 
Sentral plassering i stor idrettspark. Hovedadkomst mot øst, fra ishallen.