Annonse:
Verdiløftet
Annonse:
Verdiløftet

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

MARITOGMAJA5.jpeg
God stemning da Marit Røsberg Jacobsen besøkte sin minihåndballjente, Maja Dahl Arnøy, og lagvenninnene hennes. (FOTO: NOR HK)

Stor stas med Marit på besøk

Sist torsdag fikk Maja Dahl Arnøy og lagkameratene hennes besøk av Marit Røsberg Jacobsen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

For å si det forsiktig, det var en gjeng meget forventningsfulle 09-spillere i NOR HK (Narvik/omegn Regionen håndballklubb) med Maja i spissen som ventet på at landslagsstjernen skulle dukke opp. Da klokken nærmet seg start på treningstid, viste det seg at absolutt alle på laget møtte opp, og det har nesten aldri skjedd tidligere i sesongen. Og Marit, hun kom presis. Det var mange, både barn og voksne, som fikk stjerneøyne.

Marit ledet treningen med nesten 20 spillere, en trening med masse lek og latter, med gode tips både skudd og pasninger. Timen gikk bare så alt for fort, syntes de små håndballspillerne.

MARITOGMAJA6.jpeg

MARITOGMAJA7.jpeg

Heldigvis var det lagt opp til sosialt samvær med pizza etter treningen. Marit tok seg god tid og svarte på alle slags spørsmål fra barna. Mye som gikk igjen var understreking av at håndball skal være gøy. Landslagsspilleren sa også at det etter hennes mening er kjempesmart å drive med andre aktiviteter i tillegg til håndballen. Som yngre spilte Marit selv fotball i mange år samtidig som hun spilte håndball.

MARITOGMAJA2.jpeg

Pizza-stunden ble også utnyttet til autograf-samling. Marit skrev på alt fra håndballer, knebeskyttere, klær og joggesko. Noen ville ha både på hånden og i pannen og gjentok flere ganger at de aldri mer skulle vaske seg...

Ikke bare ble det skrevet masser av autografer. Mange ville også ha bilde av seg selv sammen med Marit. Selfie-køen var lang, og Marit tok seg god tid og hadde mange smil på lager.

Som avslutning på det vellykkede arrangementet fikk minijente Maja litt tid helt for seg sammen med landslagsprofilen. Marit hadde med en landslagsdrakt til Maja med autografer fra alle landslagsspillerne. Maja ble helt satt ut og uttrykte sporenstreks at drakten, den skulle opp på veggen på rommet.

MARITOGMAJA4.jpeg

Maja hadde forresten kjøpt en gave til Marit og skrevet et kort som beskrev hvor utrolig stas hun synes det er å få være nettopp Marit sin minihåndballjente. 

Etter mange klemmer var de to enige i at nå er det bare å glede seg til neste gang de treffes, som blir på en landslagssamling med en landskamp. Maja mener nesten er for fantastisk til at det er sant. Marit Røsberg Jacobsen var tydelig på at hun hadde gledet seg like lenge til dette som Maja og at hun synes det er superstas å få komme hjem og besøke den klubben som var hennes aller første håndballklubb.

Hele NOR HK takker så mye for at vi i år fikk lov til å være med på Gjensidige sitt minihåndballprosjekt - en helt utrolig opplevelse, ikke bare for Maja, men for alle på laget hennes.

Tekst og foto:
NOR HK