Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

MELHUS-1.jpeg

Melhus holder fortsatt seiersrekken

Charlottenlund (G) og Melhus (G) tok begge full pott under helgens andre runde av Lerøyserien.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tabellen i guttenes avdeling 1, etter fire kamper på to runder, toppes av Bækkelaget og Nærbø. Charlottenlund vant begge sine kamper på bortebane - med åtte over Nordstrand og to over Ski, og klatret opp til en foreløpig 5. plass. På hjemmebane i Ørstahallen ble det for Ørsta to tap mot Falk Horten og Haslum.
Til turneringsside her.

I avdeling 2 troner fortsatt Melhus-guttene, men nå som eneste laget i avdelingen uten tap. De hvitkledde startet runde to med en seksmålseier over Vålerenga, før de komfortabelt vant 41-15 over Sarpsborg. For Sverresborg ble det dessverre en poengløs runde, etter to tap mot henholdvis FyllingenBergen (25-29) Fjellhammer (16-28).
Til turneringsside her.

Avdeling 1 på jentesiden toppes nå av Randesund med 8 poeng. Charlottenlund startet runden med et 5-målstap mot Østsiden Fredrikstad, men tok seg til hektene igjen mot Grane Arendal. Med 21-18-seier over sørlendingene kunne CSK ta med seg to poeng i kofferten. I Bodø Spektrum ble det tøffe tak for Bodø-jentene. Rælingen vant med 15 og Aker gikk opp til en 2. plass i avdelingen med 27-16-seier.
Til turneringsside her.

I avdeling 2 står Fredrikstad som det eneste laget med 8 poeng. For Byåsen ble det ingen poeng på hjemmebane. Nære på mot Fyllingen, men endte til slutt med et 3-målstap. Gulset ble dessverre også for tøffe, og slo Byåsen med syv.
Til turneringssiden her.