Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bergerud.jpeg
Torbjørn Bergerud vant målvaktkampen overlegent. Så viktig! (FOTOS: Robert Magnussen)

EURO-dag 6: To poeng - ubuntu

I store deler overbevisende, i kortere perioder godt nok, både på banen og på tribunen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nok en gang spilte Håndballgutta for et fullsatt Trondheim Spektrum. Takk til tysk tv som dro hjem etter gårsdagens kamper og som gjorde at studioplassen deres kunne bli frigjort til noen flere tilskuere. Stinn brakk og offisielt tilskuertall 9069, hvorav flesteparten forlot hallen med et bredt smil om munnen.

 

winni.jpeg

Dette var kampen vi måtte vinne for å få et godt utgangspunkt når hovedrunden kastes i gang Malmö. Dette var kampen mot en motstander som spiller en håndball vi ikke møter hver dag (ikke helt ulik det spanjolene presterer), og en kamp hvor publikum nok en fikk sjansen til å vise at de kan være en støttespiller – en spiller nummer 8, om du vil – som bidrar til at Trondheim Spektrum blir en fryktet bastion for Håndballguttas motstandere.

Det kan ble bruk for allerede i april – til OL-kvalifisering, hvis vi da ikke blir europamester og automatisk kvalifisert til Tokyo...

Ubuntu!

 

Jøndal.jpeg

Magnus Jøndal - sikkerheten selv; ute fra venstrekanten, på kontra og fra syvmetersmerket. I kveld, syv mål på åtte skudd!

 

I kveldens første kamp hang bosnierne sånn noenlunde med Frankrike en god stund, men til slutt ble avstanden som ventet - stor.

Hvem vi møter i første kamp i Malmö, på fredag, blir først klart i morgen. Slik det nå ser ut, er det størst sjanse for at det blir Island.

De to siste EURO2020-kampene i Trondheim:
Bosnia-Herzegovina – Frankrike 23-31
Portugal – Norge 28-34