Annonse:
Gjensidige - Norges mest kjøpte bilforsikring
Annonse:
Gjensidige - Norges mest kjøpte bilforsikring

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Grattis med billettene, sa Winni til Stein Mathisen som vant vår konkurranse og EURO-billetter. (FOTO: Tore Sæther)
Grattis med billettene, sa Winni til Stein Mathisen som vant vår konkurranse og EURO-billetter. (FOTO: Tore Sæther)

Stein fant Winni - vant EURO-billetter

Hvor er Winni, spurte vi og sendte EURO-maskoten rundt i Håndballregion Nord-riket.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stein Mathisen kjente til stoppestedene, ble trukket ut som vinner av Winni-konkurransen og sikret seg to éndagersbilletter til EURO i Trondheim.

- Og jeg som slett ikke har vinnerflaks, sa stjørdalingen da Winni ba om å få treffe konkurransevinneren vår.

Stein Mathisen har aldri selv spilt håndball, men vært omringet av håndball i mange, mange år. Kona Hanne har selv spilt håndball. Sønnen Sebastian er på Stjørdals-Blinks lag som har kvalifisert seg til gruppespillet i Bring-serien, og datteren Pia spiller på Blink sitt J07-lag.

Og som om det ikke er nok, så er Stein «bestis» og oppvekstkamerat med Rune Røddesnes, nå trener i Klæbu. De to var også forlover i hverandres bryllup. Ingen tvil om at 43-åringen, til daglig jobber med flysikring i Avinor på Værnes, er «håndball-infisert».

- Men likefullt, hva er det som gjør at håndballen fascinerer deg?

- Det er en kombinasjon av flere ting; hurtigheten, det kraftfulle, spenningen som gjør at en kamp kan snu bare i løpet av noen sekunder, og ikke å forglemme stemningen i en fullsatt hall.

- Jeg opplevde mitt første mesterskap som tilskuer i Göteborg i 2016. Da var hele familien på plass og fikk oppleve semifinaler, bronsefinaler og finalen hvor jentene våre slo Nederland. Minnene derfra er fortsatt tydelige, så nå gleder jeg meg virkelig til å være mesterskapstilskuer igjen.

Tro så ikke at Stein nøyer seg med Winni-billettene han vant. Da vi informerte ham om gevinsten, hadde han allerede sikret billetter til seg og familien til EURO-sluttkampene i Stockholm.

- Vi blir 13-14 stjørdalinger som reiser sammen til Sverige for å sitte på tribunen under semifinalene og finalen. Vi håper selvsagt på at Håndballgutta skal i aksjon i finalehelgen.

- Hva med favorittspillere?

Stein høyttenker litt før han lander på Sander (Sagosen) og Camilla (Herrem), to supergode spillere og også typer som fremstår som noe for seg selv.

- Men håndball er jo et lagspill som trenger et godt lag for å lykkes – sammen med noen topp individualister. Sander imponerer meg med sin trygghet og evne til å styre spillet, og så er han fortsatt så håndballung – bare 24 år.

 

Winni-vinner.jpeg

Stein Mathisen har altså skaffet seg ringside-plass både i Tele2 Arena i Stockholm og i Trondheim Spektrum. Han håper han på Nidarø kan få oppleve den samme stemningen som i Göteborg for tre år siden:

- Atmosfæren i finalehallen i Göteborg, den husker både store og små i familien vår. Jeg kan bare si til håndballinteresserte som lurer på om de skal skaffe seg EURO-billetter til kampene i Trondheim: Det er ikke noe å lure på. Når det arrangeres et EM på hjemmebane, da må man selvsagt benytte sjansen til å få se kamper live. Det kan bli lenge til sjansen byr seg igjen, sier Stein og får et nikkende samtykke av Winni.

Her er lenken for deg som vil sikre deg EURO-billetter, men ennå ikke gjort det...

https://www.eventim.no/campaign/ehf2020/