Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene
Annonse:
Annonse Landslagsmaskotene

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

barn_begeistring_640x360.gif

Frilisens er et beholde- og rekrutteringstiltak

Frilisensen er opprettet for at nye personer lettere skal få anledning til å prøve håndball.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norges Håndballforbund har en frilisensordning knyttet opp mot det enkelte spillende lag. Frilisensordningen innebærer at et spillende lag i kamp i klassene Jenter/Gutter 18 og eldre kan benytte 1 person som ikke har løst personlig lisens.

Pris for frilisens i disse klassene (18 år og eldre) er: Kr 1.265,-

I klassene fra Jenter/Gutter 12 til og med Jenter/Gutter 16 kan det enkelte lag løse én frilisens som gjelder for maks 3 spillere pr. kamp. (Spillere i 12-årsklassen har lisensplikt fra 1.1. det året de fyller 13.)

Frilisens skal være løst før den benyttes. Frilisensen gjelder for en sesong. Den kan ikke benyttes av en og samme person i mer enn 3 kamper i sesongen.

Prisen for frilisens for spillere i disse klassene (12 – 16 år) er kr. 300,-

Sesongene 2019-20 og 2020-21 benyttes som pilotsesonger, og evaluering gjøres våren 2021. Denne legges fram for Ledermøtet 2021, som får fullmakt til å gjøre eventuelle justeringer i ordningen

Frilisensen er opprettet for at nye personer lettere skal få anledning til å prøve håndball som aktivitet.

HUSK:

  • Kvittering for løst frilisens skal oppbevares av lagleder, og medbringes til hver kamp.
  • Ved lisenskontroll i hall, skal lagleder merke av hvilken/hvilke person/er som benytter frilisensen. Dette gjøres ved å sette "F" i lisensrubrikken.
  • Bruk av frilisensperson skal påføres frilisensblankettens bakside, og attesteres av en av kampens dommere. Kopi av frilisensblankettens bakside skal sendes i utfylt stand til den respektive region etter hver gang frilisens har vært benyttet av det spillende laget.
  • Person som benytter frilisens er dekket i henhold til LISE. Dersom man ønsker LISE PLUSS eller LISE SUPER, må det løses individuell lisens.
  • Kopi av frilisensblankettens bakside skal sendes i utfylt stand til den respektive region etter hver gang frilisens har vært benyttet av det spillende laget. 

Pris:

18-årsklassen og eldre :    kr 1.265,-
12, 14 og 16-årsklassen :  kr    300,-

Last ned Frilisensskjema (pdf-fil).