Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kristin Garnvik.jpg

Hun er sjef for ambassadørene

Kristin Garnvik har ikke utdannelse fra Utenriksdepartementets ambassadørskole.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Likevel er hun leder for ambassadørene – i EURO2020. Hva betyr det? Kristin ler litt av UD-momentet og forteller:

- Jeg vet egentlig ikke om det er «ambassadører» eller «håndballfamilien» som er det mest betegnende. Men det er i alle fall håndballfolk som vi ønsker å rekruttere for å promotere EURO. De skal altså være en slags ambassadører for det som vi nå står overfor i januar og desember neste år.

- Det handler rett og slett om å spre EURO-budskapet til hele Region Nord, ikke bare i Trondheim hvor kampene skal spilles. Vi vil at folk i hele regionen, fra Finnmark i nord til Sunnmøre i sørvest skal føle at dette er vårt arrangement. Til dette bruker vi ambassadører med ansvar for våre 17 soner. Foreløpig har vi 14 på plass, forteller ambassadørsjefen.

- Hele regionens EM, men slett ikke alle har anledning til å se kamper live...

- Derfor bruker vi ambassadørene ut i sonene til å inspirere klubber for å lage arrangement i sine lokalmiljø; for eksempel lage møteplasser hvor man kan samles og se EURO-kamper på storskjerm.

- Hvorfor meldte duinteresse for å være med på EURO?

- Det skyldes jo i bunn og grunn mitt håndballengasjement. Håndball er kult, jeg har spilt håndball selv og har barn som spiller. Da det ble klart med EURO og at man søkte frivillige, hadde jeg veldig lyst til å være med i frivillig-apparatet.
- Når jeg også fikk tilbud om å være med i LOC-ledelsen, så er det noe jeg er kjempetakknemlig for. Å kunne være med på den måten og bidra til å arrangere noe så stort som EURO, det ser jeg på både som veldig artig og veldig lærerikt.

Mesteparten av jobben til ambassadør-sjefen vil foregår før første avkast 9. januar. Men Kristin er forberedt på at det blir nok av muligheter til å ta et tak også under selve mesterskapet:

- Jeg har aldri vært på et håndballmesterskap og sett kamper live. Når kampene begynner blir det sikkert behov for å brette opp ermene og ta et tak, men jeg håper jo at jeg også skal få sett litt håndball live, sier sjefsambassadør Kristin Garnvik.

 

2019-EURO_Garnvik-Kristin.jpg

 

FAKTA

Kristin Garnvik

Alder:
41 år

Utdannelse:
Markedskommunikasjon fra BI

Sivil jobb:
Office manager hos Eelume

EURO2020 – LOC-verv:
Leder for ambassadør-seksjonen

Tidligere frivillighetsarbeid:
Leder i National Håndball; er nå soneleder i Håndballregionen (sone Trondheim)

EURO-mail:
kristin_garnvik@hotmail.com