Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Går fra Ski-NM til EURO-håndball

Kjetil Reinskou går til jobben som leder av frivillighetssenteret i LOC med en solid porsjon erfaring i bagasjen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Jeg har blant annet vært leder for arrangementskomiteen av Ski-NM i 2015, en oppgave som ga mersmak. Jeg trives rett og slett med å arrangere store mesterskap.

Derfor meldte jeg meg på som frivillig til EURO 2020. Herremesterskapet blir jo ekstra stort fordi vi har en trondhjemmer både som trener (Christian Berge) og som sentral spiller i laget (Sander Sagosen), sier frivillighetsgeneralen, selv også utflyttet trondhjemmer – med bostedsadresse Røros.

- Du søkte jobben som leder for de mange frivillige; hvorfor akkurat den oppgaven?

- Fordi jeg har sett hvor viktig dyktige frivillige er for å kunne arrangere et vellykket mesterskap. Og så ønsker jeg å bidra til å tilrettelegge for at det skal skje også med EURO 2020. Jeg håper at jeg med min erfaring skal få de frivillige til å få et eierskap til mesterskapet, passe på at hver og én av dem skal føle seg ivaretatt og derfor blir i stand til å yte det lille ekstra.

- LOC-leder Per Olav Hopsø karakteriserte den første frivilligsamlingen som et slags vekkelsesmøte. Hvordan opplevde du møtet hvor over 200 frivillige deltok?

- Det var en følelse av endelig å komme i gang. Å møte så mange frivillige ansikt til ansikt ga masse tilbake for oss i LOC-ledelsen.

- Hva er de nærmeste utfordringene for deg som frivillighetsleder?

- Å koordinere arbeidet for rundt 500 personer og kvalitetssikre at alle har forstått hva det innebærer å ha sagt ja til en frivillighetsjobb i EURO 2020.

- Har du alle på plass i frivillighetskorpset?

- I det store og hele, ja. Det kan være at vi trenger noen i en og annen spesialfunksjon. Erfaringen er at det har vært utrolig lett å få tak i frivillige. Det er ingen tvil om at EURO fenger, sier Kjetil Reinskou.

FAKTA

Kjetil Reinskou

Alder:

42

Utdannelse:

Bachelor i økonomi

Sivil jobb:

Avdelingsleder i Rørosbanken

EURO2020 – LOC-verv:

Leder for frivillighetssenteret

Tidligere frivillighetsarbeid:

Leder av arrangementskomiteen NM på ski i Røros (2015)
Leder i fem år for Rørosbankens yngre cup.

EURO-mail:
volunteers.no@handballeuro2020.com