Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

- Jeg vil være en del av denne håndballfesten!

Å skaffe seg arrangementserfaring fra et stort mesterskap var det som trigget Marianne Hjelmeland.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Derfor svarte 33-åringen, med håndballbakgrunn i Byåsen til hun var 18, «ja» da hun ble spurt om å lede media-seksjonen i EURO 2020 i Trondheim.

Det gjorde hun til tross for at hun ikke har hatt noen tilknytning til eller erfaring med media. Men LOCs mediasjef har rukket å skaffe seg solid ledererfaring i sin sivile jobb i bank, og til høsten begynner hun i en ny lederjobb:

- Ja, jeg går noen travle og spennende måneder i møte – med både ny jobb og frivillighetsoppgavene som leder av media-seksjonen for EURO 2020 i Trondheim, smiler Marianne.

Selv med god ledererfaring er erfaringen fra et stort arrangement som EURO 2020 noe nytt:

- Det skal bli moro å være en del av den håndballfesten som de to EURO-arrangementene vil bli. Å spre idrettsglede er viktig. Dessuten ser jeg frem til å bli del av nettverk, både sosialt og arbeidsmessig. I tillegg håper jeg å skaffe meg erfaring som jeg kanskje kan få bruk for til senere store arrangement i Trondheim.

- Hva kan du i første rekke bidra med i rollen som mediasjef?

- Min ledererfaring er viktig. Jeg vil være en engasjert frivilligarbeider og spre entusiasme. I tillegg er jeg nysgjerrig på nye ting og går til oppgaven med stor vilje til å lære. At jeg mangler erfaring fra media og kommunikasjon, skal jeg nok kompensere med å knytte kontakt med folk som har slik erfaring. Det er bare å hoppe i det, tenker jeg.

- Når «herre-EURO» er unnagjort i slutten av januar, venter et «dame-EURO» i desember. Er du klar også for EURO 2020 nummer to?

- Jeg vil absolutt være med også i kvinnemesterskapet. Det vil jo bli annerledes for meg. Da blir ikke alt nytt. Da kan jeg rollen på en helt annen måte, sier mediasjef Marianne Hjelmeland.

 

FAKTA

Marianne Hjelmeland

Alder:

33 år

Utdannelse:

Økonomi og administrasjon på BI.

Sivil jobb:

Gruppeleder kundemottak i Geomatikk.

EURO 2020 – LOC-verv:

Leder for media-seksjonen.

Tidligere frivillighetsarbeid:

Røde Kors-arbeid, blant annet leder for faggruppe førstehjelp i Trondheim Røde Kors hjelpekorps.

EURO-mail:
media@handballeuro2020.com