Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Leder Petter Bjørgo (t.v.) i arrangementskomiteen i Ørland Ballklubb og ordfører Tom Myrvold i Ørland kommune ser begge frem til årets sluttspill som arrangeres på Brekstad i Ørland 5.-7. april. Foto: Ørland Ballklubb
Leder Petter Bjørgo (t.v.) i arrangementskomiteen i Ørland Ballklubb og ordfører Tom Myrvold i Ørland kommune ser begge frem til årets sluttspill som arrangeres på Brekstad i Ørland 5.-7. april. Foto: Ørland Ballklubb

Velkommen til sluttspill!

Ørland Ballklubb ønsker velkommen til Sluttspill for jenter og gutter 14 år 5.-7. april 2019.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

PS: VEGRINGSFRISTEN FOR SLUTTSPILL ER 10. MARS.

16 guttelag og 32 jentelag skal delta, og nærmere 100 kamper skal spilles i løpet av helgen. Ørland Ballklubb (ØBK) ser fram til å arrangere årets sluttspill, og leder for arrangementskomiteen, Petter Bjørgo, ønsker å gi lagene det lille ekstra når de kommer til Brekstad.

 -  Sluttspillet samler lag fra Mo i Rana i nord til Volda i sør. Med trenere og lagledere, i tillegg til alle de unge spillerne, venter ØBK håndball rundt 700 tilreisende til årets sluttspill. I tillegg håper vi at det kommer mange foreldre og ser på. Vi har god dialog med lokale hoteller som vil legge til rette for at også foreldre skal få en fin helg på Brekstad. Tilreisende lag får tilbud om rimelig innkvartering på Ørland ungdomsskole og Brekstad barneskole, som begge er naboanlegg til idrettshallene, sier Bjørgo.

Kompakt er stikkordet for sluttspillet på Brekstad. Alt skjer innen gangavstand i kystbyen Brekstad. Kamper spilles fire spilleflater, fordelt på tre flater i nybygde Ørland Sparebank Arena og én flate i Ørlandshallen som ligger vegg i vegg med den nye arenaen. Fra ferjekai og hurtigbåtterminal er det få minutters gange til anleggene, og fra Ørland lufthavn er det fem minutters kjøretur.

Ørland kommunes satsing på den nye storstua Ørland Sparebank Arena gjør det mulig for ØBK håndball å stå som arrangør av årets sluttspill i Region Nord. I tillegg til tre spilleflater byr det nye idrettsanlegget blant annet på klatrehall, squashbaner, golfsimulator, alltreningsrom, spinningsal, treningssenter samt lokaler for fysioterapi og kiropraktor.
 I Ørlandshallen, der den fjerde spilleflaten ligger, er det også svømmehall.

I samarbeid med Norges Håndballforbund Region Nord tar ØBK håndball mål av seg å arrangere et sluttspill med en rikholdig og variert meny, sportslig, kulturelt og sosialt.

-  Det er med glede Ørland kommune ser fram til sluttspillet. Arrangement av denne typen viser at det er riktig av kommunen å satse på anlegg for idrett. På vegne av kommunen håper jeg alle, unge som voksne, får et opphold preget av ekte idrettsglede. Jeg ser virkelig fram til å få oppleve god stemning og mange kamper under sluttspillet, sier ordfører Tom Myrvold i Ørland kommune.

For mer informasjon om Sluttspillet, se ØBK sin hjemmeside.

For ytterligere informasjon eller kommentarer angående sluttspill G/J-14 2019, ta kontakt med:

Petter Bjørgo
Tlf: 930 65 262
E-post: pettbjor@hotmail.com

Hvis spørsmål om kampoppsett og reglement, ta kontakt med:

Ove Grubba
Tlf: 926 29 907
E-post: ove.grubba@handball.no i NHF Region Nord hvis det er spørsmål om kampoppsett og reglement.