Annonse:
Annonse Polar
Annonse:
Annonse Polar

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nest siste runde

Tredje runde i Lerøyserien er ferdig, og flere lag kjemper fortsatt om en plass i sluttspillet.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

LERØYSERIEN G18

Det er langt ifra avgjort hvilke lag som går til det nasjonale sluttspillet på guttesiden i Lerøyserien, selv om "toppen" hittil har holdt seg nokså stabil fra runde til runde. Fjorårets vinner, Sandefjord, samt Ski og Bækkelaget står alle ubseiret etter tre runder.

Avdeling 1 består blant annet av Nord-lagene Melhus/Gimse, Kolstad, Kristiansund og Bravo. I denne runden stod det to toppoppgjør for tur; Melhus/Gimse (3. plass) mot Ski (1. plass) og Kolstad (4. plass) mot Sandefjord (2. plass), der begge trønderlagene måtte se seg slått og miste sine første poeng i årets Lerøyserie. Ellers gjorde begge lagene en god jobb, og sikret seg de nødvendige 4 poengene de trenger for å holde seg i teten. For Kristiansund og Bravo var runden desto tøffere, som gikk på tre tap denne runden. Nicolai Daling fra Kolstad står som avdelingens toppskårer med 50 mål. Bravos Magnus Strandmo er den neste RN-spilleren på lista med en 4. plass med sine 40 mål.

Resultater fra avdeling 1:

St. Hallvard – Kristiansund: 25-24
Kristiansund – Glassverket: 22-28
Kristiansund – Vestre Bærum: 32-33

Bravo – Kolstad: 29-31
Sandefjord – Bravo: 30-24
Viking TIF – Bravo: 28-18

Kolstad – Viking TIF: 22-15
Kolstad – Sandefjord: 20-26
Bravo – Kolstad: 29-31

Ros – Melhus/Gimse: 21-30
Melhus/Gimse – Sotra: 33-18
Ski – Melhus/Gimse: 32-18

I Lerøyseriens 2. gutteavdeling er Charlottenlund det eneste laget fra Region Nord. Nok et toppoppgjør stod for tur, der også CSK fikk oppleve sitt første tap i Lerøyserien mot Nærbø. Men med fire poeng av seks mulige beholder CSK en god plass på tabellen, og er kun 3 poeng bak avdelingsleder Bækkelaget.

Resultater fra avdeling 2:

Charlottenlund – Havørn: 27-18
Nærbø – Charlottenlund: 30-26
Charlottenlund – Randesund: 30-26

LERØYSERIEN J18

På jentesiden er det et hittil overlegent Fyllingen-lag, som står som det eneste laget uten tap etter tre runder. I avdeling 1 er det seks lag som har muligheten til å kvalifisere seg til nasjonalt sluttspill, mens det i avdeling 2 er syv lag som kjemper om fire plasser. Noen er allerede sikret, mens andre er avhengig av egne og andres resultater for å komme til sluttspillet.

I avdeling 1 finner vi Bodø som i helgens runde tok sin andre seier i Lerøyserien over Gjerpen. Bodø-jentene ligger foreløpig på en 10. plass.

Resultater fra avdeling 1:

Bodø – Randesund: 17-37
Stabæk – Bodø: 24-20
Bodø – Gjerpen: 19-18

Charlottenlund og Byåsen har vært lenge, og er fortsatt, over sluttspillstreken i avdeling 2. I den tredje runden var det klar for et internoppgjør, der CSK trakk det lengste strået. CSK gikk derfor ut av runden med full pott, og Byåsen med 2 seiere av 3 mulige. Andrea Holm Aune er etter 7 kamper den nest mest skårede spilleren i avdeling 2 (49 mål), godt etterfulgt av Tuva Ulsaker Høve (Byåsen) med sine 48.

 Resultater fra avdeling 2:

Charlottenlund – Byåsen: 25-22
Gulset – Charlottenlund: 24-27
Åsane – Charlottenlund: 14-24

Charlottenlund – Byåsen: 25-22
Byåsen – Gulset: 32-24
Åsane – Byåsen: 16-27