Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vi trenger DEG!

Skap et minne for livet - bli med bak kulissene med verdens beste håndballspillere som frivillig!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I januar 2020 tar Sander Sagosen og Christian Berge med seg resten av herrelandslaget hjem til Trondheim for innledende runde av Håndball EM 2020. EM arrangeres sammen Østerrike og Sverige og 8 nasjoner, deriblant Norge og Tyskland, kommer til Nye Nidarøhallen til håndballfest. Nye Nidarøhallen vil stå klar med 8000 tilskuerplasser klar for håndballdrama. 

EURO2020 blir ett at de største idrettsarrangementene som har vært arrangert i Trondheim. Medieoppmerksomheten vil være enorm og det kommer mange gjester fra fjernt og nært til Trondheim.

Et så stort arrangement trenger frivillige – mange frivillige. Som frivillig kommer du tett på arrangementet, får bli med i forberedelsene, kommer til å lære mye og bli med på et lag som skal sette håndball og håndballgutta våre på dagsorden. Og her er det oppgaver som skal passe de fleste – som arbeid på arenaen, transport, markeds- og mediearbeid, vertskap, sikkerhet og mye mer.

OPPDATERT: Vi har fått tak i det antall frivillige som trengs, derfor er frivilligregisteringen til herremesterskapet i januar nå stengt. Nye muligheter kommer i desember for jentenes mesterskap på hjemmebane.

Mer informasjon om de ulike rollene og muligheten til å søke finner du HER.

Har du spørsmål så ta kontakt på: volunteers.no@handballeuro2020.com

Håndballhilsen fra

Per Olav Hopsø
Leder LOC

Kjetil Reinskou
Frivilligansvarlig