Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2018_Manedensforbilde_640x360.jpg

Månedens forbilde

Vi heier på håndballens forbilder – så hver måned i 2019 kårer vi et forbilde fra regionen. Forslag?

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjenner du en person klubben din ikke hadde klart seg uten?
Noen som gjør en betydningsfull forskjell for klubbhverdagen til medlemmene?
Noen som alltid stiller opp, alltid har godt humør og er et skikkelig «ja»-menneske?

Flott, da anbefaler vi deg å lese videre!

«Månedens forbilde» er en serie på sosiale medier i regi av NHF Region Nord, der vi hver måned i 2019 fremmer hverdagsheltene i regionens håndballfamilie. Håndballfamilien er selv ansvarlig for å nominere de kandidatene de mener fortjener det. Blant alle kandidatene som er foreslått gjennom året, kårer en jury frem «Månedens forbilde» hver måned. På hjemmesiden vår presenterer vi den bestemte månedens forbilde, som automatisk er med i konkurransen om å bli «Årets forbilde» i regionen. Hvem som blir kåret til «Årets forbilde» er helt opp til folket ved å stemme frem sin favoritt. Folkeavstemmingen foregår i desember 2019 når alle finalistene er presentert hver måned fra januar til desember.

Vi har et ønske om å trekke frem personer som er løsningsorienterte, har et driv, et ønske om å bidra, et sterkt engasjement og stiller alltid opp. Det kan være mange som gjør en innsats i klubbene, som ikke føler at de blir sett. Disse mennenskene er det på høy tid å trekke frem!

Kanskje er det en snill pappa som kjører rundt og henter alle spillerne?
Eller en god bestemor som ukentlig lager kveldsmat til laget?
En arrangementansvarlig som bidrar til håndballfest i hallen?

Kandidatene som blir nominert kan være spillere, trenere, dommere og ledere – men også bussjåførene, materialforvalterne, arrangementansvarlige, hallvaktene og foreldrekontaktene. Eller kanskje din klubb har en riktig flink dugnadsansvarlig, draktvasker eller vaffelsteker? Rett og slett noen som gjør et godt bidrag og utgjør en forskjell for spillerne, laget, klubben, sonen, region og håndball-Norge kan nomineres. Tusenvis av personer gjør en daglig innsats, ikke bare med de «store tingene», men alle de småtingene, som gjør at håndballen ruller. Arrangerer klubbkvelder, sikrer klubben et godt sportslig tilbud, baker kaker, bestiller og planlegger eller fordeler treningstid i en halltidkabal som ikke alltid går rundt. Uten alle disse ildsjelene hadde ikke håndballen hatt den posisjonen den har i vår region.

Det er ingen grunn til å nøle. Kjenner du en person som fortjener heder og ære for den innsatsen som legges ned for håndballen, så FORESLÅ HAN/HUN SOM KANDIDAT I DAG. Det er mulig å sende inn flere nominasjoner, men bruk ett søknadsskjema per person. Trykk på bildet nedenfor for å komme sende inn skjema:

2019_Mandens-forbilde-google.jpg

Hvis det ikke fungerer, kan du trykke her for å komme til skjemaet.

Hvis du har flere spørsmål knyttet til «Månedens forbilde», ikke nøl med å ta kontakt: