Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

kamper_live_640x360.jpg

Elektronisk kamprapport

Fra sesongstart innføres det digital kamprapport i regionens serietilbud (Fra 10 år og oppover).

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forrige sesong ble digital kamprapport faset inn fra 11 år og oppover. Fra seriestart denne sesongen skal det føres digital kamprapport i alle de regionale seriespillene. 

I aktivitetsserien for 10-åringer vil det benyttes elektronisk kamprapport uten mål- og resultatregistrering. Det vil si at det skal gjennomføres eksportering av kampdata til LIVE, og så utføre signering av kamprapport for dommere etter kampslutt. Det skal ikke føres mål, det skal ikke legges inn spillerstall/kamptropp, ikke legges inn kampresultat og det er ingen tabell i denne klassen. Resultattavle i hallen skal heller ikke benyttes.

I aktivitetsserien for 11-åringer vil det føres LIVE Enkel. Det vil si at lagledere registrerer kamptropp, men selve kamprapporten fungerer som kampuret i hallen. Det registreres kun mål pr. lag. 

Fra J/G 12 år og opp til senior skal det føres LIVE Standard. LIVE Standard er som kamprapporten vi er vant med på papir, hvor det føres målscorere og bestrafning. 

For at dommere skal få tilgang til digital dommerregning må alle kamper signeres og avsluttes av dommer etter kampslutt. Dette er bakgrunnen for at det er elektronisk kamprapport/LIVE i alle klasser fra 10 år og oppover.

Om det ikke er internett/4G i hallen må en klatgjøre for offline føring av kampen. Signering må da gjøres i etterkant.