Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Månedens lag-september-vignett.jpeg
GULLGUTTENE - Bak fra venstre; Elias Raanes Sæteraas, Bjørn Otto Havdal, Sondre Flå, Petter Johnsen, Thomas Martinsen, Sebastian Teigen, Eskil Lund, Stian Erdal Sivertsen, Victor Rian Losen og Oliver Røddesnes. Foran fra venstre; Sebastian Torp, Mikkel Hårsaker Mærk, Sondre Orheim og Philip A. Elvenes.

Svele-video smakte

For et drøyt år siden dro Melhus/Gimse G01 til Nøtterøy for å delta i Skjærgårdslekene.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Intensjonen var å få bryne seg på sterk motstand som forberedelse til sesongens store mål, Bringserie-spill.

Og motstand fikk laget, men guttene viste seg å beherske nivået veldig bra. Det endte med seier i alle kampene, og på veien hjem til Melhus begynte tanken på at det kanskje kunne være en sjanse for å hevde seg bra også i Bring, til å nå sluttspillet, en tanke som guttene nesten ikke hadde våget å tenke - før opplevelsene i Skjærgårdslekene.

Månedens lag sept-MELHUS-jubel.jpg

Jubel på Melhus/Gimse-benken under gruppespillhelg i Gimsehallen. (Foto: PRIVAT)

 

Månedens lag-sept-MELHUS-mv.jpg

Fra Bringserie-puljespill i egen hall. Målvakt Sondre Orheim i aksjon. (Foto: PRIVAT)

Da Bringserien startet fikk vi bekreftet at det gikk an å hevde seg mot lagene «sørfra». Da én kamp gjensto, hadde vi ennå ikke tapt. I siste kamp møtte vi forhåndsfavorittene fra Fjellhammer. Vi fikk virkelig kjørt oss. På et tidspunkt lå vi under med ni. Men våre gutter gir ikke opp så lett, selv om det ser ganske håpløst ut. Også i denne kampen fightet de helhjertet og tok nesten igjen favorittene, som vant med bare ett mål.

Månedens lag-MELHUS-bringseier.jpg

Bak fra venstre; Thomas Martinsen, Elias Raanes Sæteraas, Philip A. Elvnes, Sondre Flå, Eskil Lund, Mikkel Hårsaker Mærk og Henrik Optun Schult. 
Foran fra venstre; Sebastian Torp, Sebastian Teigen, Oliver Røddesnes, Petter Johnsen, Stian Erdal Sivertsen, Victor Rian Losen, Bjørn Otto Havdal og  Sondre Orheim. 

Så med finaleplass i sluttspillet og med Fjellhammer på andre siden av banen, var det meget revansjesugne Melhus/Gimse-gutter som gjorde seg klare til finalen. Før kampene hadde spillerne fått med seg av TV2s håndballekspert Bent Svele hadde plassert favorittstempelet på Fjellhammer. Det skulle han kanskje ikke ha gjort, sett fra Fjellhammers side. Fordi Melhus-guttene gikk til verket med fullt trykk og en stayer som holdt kampen ut. 

De fikk betalt for innsatsen. Vi, guttene fra «lille» Melhus, endte opp som norgesmestre i G16.

Selv om vi før kampen kjente at det var mulig å vinne, så tok det litt tid før vi egentlig skjønte helt at vi hadde klart det. Og tro ikke at denne strålende seieren har fått spillerne til å ta av på noe vis. De er ydmyke og klare for nye utfordringer. De var ganske kjapt over på å tenke neste sesong. Skal vi prøve å kvalifisere oss til Lerøyserien, var det store spørsmålet. Selvsagt skal vi det!

For å feire den flotte prestasjonen i Bringserien, arrangerte spillernes foreldre en festaften for spillere og trenere. På tilstelningen kom NHF Region Nord sin styreleder, Øyvind Togstad, og gratulerte laget. Melhusgjengen fikk også hilsen fra Håndballguttas trener, Christian Berge, og en videohilsen fra Bent Svele hvor han «beklaget» sitt forhåndstips før Bring-finalen, fikk stemningen i taket.

MND-LAG-september-2.jpeg

Fra festaften for å feire Bring-seier og en flott sesong.
Bak fra venstre; Øyvind Togstad (styreleder NHF Region Nord), Ole Anton Sæteraas (lagleder), Inger Mærk (trener), Stian Erdal Sivertsen, Sebastian Teigen, Oliver Røddesnes, Petter Johnsen, Victor Rian Losen, Elias Raanes Sæteraas, Philip A. Elvenes og Asle Hårsaker (trener).
Foran fra venstre: Bjørn Otto Havdal, Mikkel Hårsaker Mærk, Eskil Lund, Sebastian Torp, Thomas Martinsen, Sondre Orheim og Sondre Flå. (Foto: PRIVAT)

Melhus/Gimse G01 har bevist at det går an å nå langt bare man er nøye med treningsarbeidet og har et godt samhold i spillergruppen. Og så er guttene så heldige at de har svært gode trenere i Asle (Hårsaker), Inger (Mærk) og Jan Erik (Wiedemann).