Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Månedeslag_januar.jpg
Guttene er i full sving på treningssamlingen i romjulen. Foto: Strindheim G02.

Full aktivitet i romjulen

To dager med trening og sosial moro ble resultatet etter Strindheim G02 sin egen treningssamling.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hver måned i 2017 har vi presentert en ungdomsspiller i Region Nord, som vi har kåret til "Månedens spiller". I 2018 vil vi forfølge suksessen, men nå med "Månedens lag".

I januar møter vi Strindheim Gutter 2002 som organisert sin egen treningssamling i romjulen, slik at oppholdet til oppstarten over nyttår ikke ble for lang. G02-spillerne, i samarbeid med foreldre og trenere, plana en samling med både håndball, styrke og konkurranser. For å ha det enda mer sosialt inviterte de tre andre klubber til å bli med moroa. Charlottenlund SK, Selbu og Rapp/Freidig takket ja til invitasjonen.

Resultatet ble to dager med håndballkamper, crossfit/styrketrening, tøying, basketkonkurranse, skudd- konkurranse og hastighetsmåling.

Trenerne fra alle lagene bidro under treningssamlingen. I tillegg stilt foreldre opp på dugnad og sørget for mat og drikke til alle.

Vi håper "Månedens lag" i januar kan inspirere andre til å gjennomføre alternative aktiviteter i ferier, både for sitt eget lag, men også i samarbeid med andre klubber.

---

Vi søker flere forslag til "Månedens lag". Det er plass for alle lag til å bli kandidat til "Månedens lag". Vi ønsker at dere sender oss et par bilder og en kort tekst.

Send dine forslag til en av disse e-postadressene:

Tore Sæther: tore.saether@handball.no
Monica Ibsen: monica.ibsen@handball.no

Vi takker for alle inspill og ser frem til å motta forslagene.