Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Skjermbilde 2018-03-02 kl. 09.49.10.png
Skaun HK J2004 er Månedens lag i mars. (Foto: Fotoexpressen)

Allsidige Skaun-jenter

Skaun HKs J04 er en fantastisk gjeng fra opprinnelig fem skoler i kommunen, som nå er samlet på ungdomsskolen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I løpet av det siste året har gruppa økt fra 13 til 20 spillere! Det synes vi er kjempeartig, så nå stiller vi to lag i serie. Vi trener to ganger i uka i de to hallene som finnes her. Kampene spilles for det meste i helgene med bortekamper i alt fra Ranheim til Aure. Det er artig å bli kjent med andre lag og steder.

 

Skaun HK - J2004.jpg

De 20 skaunjentene. Bak fra venstre
Malin Augdal-Berg, Marielle Hammer Vinsnes, Ine Leinum-Johnsen, Pernille Loraas Eiriksson, Gina Pelling Overskott, Amalie Buljo og Sofie Berg.
I midten fra venstre:  Celina Farstad Dahl, Stine H. Aunet, Maren Sandvik Ryhagen, Aurora Fenstad, Johanne Jensen, Nadia Nilssen og Selma Berg.
Foran fra venstre: Oda Marie Møller Andersen, Ada Kvam, Anne Strand Gladsø, Julie Mo Samdal, Malin Husmo Tuven og Andrea Gabrielsen.
(FOTO: Fotoexpressen)

 

På trening er det mye fokus på skadeforebygging, balanse og styrke, kast, mottak og fart. For de tre trenerne er det viktig å få veiledet alle ut fra det den enkelte spiller trenger å øve på. 

Skaun j2004-1.jpeg
Tøyningsøvelser, styrke og balanse. Viktige
bidrag til gode prestasjoner på banen.
(FOTO: Skaun HK J2004)


Jentene liker å trene, og det er nesten fullt oppmøte på hver trening! Mange driver også med andre aktiviteter som turn, dans, fotball og 4H, og disse aktivitetene er det viktig å få koordinert best mulig med håndballtreningene. All trening er god trening!

Vi har deltatt på turneringer på Røros, Rose cup i Molde og Melhus julecup. I år skal vi til Baldus Cup i Lillehammer sammen med hele håndballklubben som avslutning på sesongen. I tillegg vil vi i en uke av sommerferien være i Göteborg for å delta på verdens største håndballcup, Partille Cup.

Når vi reiser på turer er mange foreldre med, og vi har et stort og artig fellesskap både med overnatting, måltider og i hallene. Til Göteborg blir også familiene med, der søsken, foreldre og besteforeldre kan være med å oppleve åpningsseremonien, Liseberg, og ikke minst mange artige kamper i forhåpentligvis sol og sommervær.

 Skaun J2004-2.jpeg

Masse gøy når det er juleavslutning og kamp
mot spillernes foreldre. På bildet Oda Marie
Møller Andersen (t.v.) og Pernille Loraas
Eriksson. (FOTO: Skaun HK J2004)