Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nestegenerasjon_900-1.png

Neste Generasjon

I Neste Generasjon møter du ungdom i alderen 15–23 år som forfølger sine drømmer. Se episodene her.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Episode 10 av 12

Vi følger første del av semi-finalen i NM Junior U20 hvor Rælingen møter Sola. Vi setter også fokus på viktigheten av inkludering i håndballen og blir kjent med en spennende spiller fra kvinnenes rekruttlandslag, Maria Hjertner fra Larvik HK.

Episode 9 av 12

Vi følger siste del av ScandIberico turneringen sammen med Norges yngre landslag LM00. Den avgjørende kampen mot Sverige står for tur. Vi skal også bli kjent med det spennende talentet Jonas Myreng Elverøy samt to unge dommere.

Episode 8 av 12

Bli med bak kulissene med Norges yngre landslag LM00 under turneringen Scandiberico. I det første av to programmer følger vi første kamp mot Portugal.

Episode 7 av 12

I ukens episode tar vi for oss 2. kvalifiseringsrunde til Lerøy-serien i Skien med lagene Herkules, Toten, Klæbu og Nærbø. Vi blir også bedre kjent med årets nykommer og bakspiller i Grundig-ligaen, Helene Gigstad Fauske fra Lommedalen i Bærum.

Episode 6 av 12

NM U20 er en av sesongens høydepunkter med stor prestisje. Vi følger en av puljene i kampen om to av sluttspillplassene. Vi blir også kjent med håndballtalentet Fabian Sandven fra Bækkelaget HB Elite.

Episode 5 av 12

I denne utgaven av Neste Generasjon følger vi håndballjentenes rekruttlandslag i møte med Frankrike sine neste stjerner. Vi blir også kjent med Moa Høgdahl fra Byåsen Håndball.

Episode 4 av 12

I denne episoden av Neste Generasjon Håndball følger vi første runde i kvalifiseringen til den nasjonale Lerøyserien for 18-åringer. Tonje Larsen fra Norges Håndballforbund forteller litt om hva det betyr for et lag å kvalifisere seg og vi blir kjent med et nytt håndball-talent, Oda Skogstrand fra STIF Håndball.

Episode 3 av 12

Landsturneringen er landets største og mest omfangsrike arrangementet for utviklingshemmede med hele 1700 deltakere. Vi gir dere den enorme idrettsgleden med høydepunkter fra arrangementet.

Episode 2 av 12

I denne episoden av Neste Generasjon Håndball har vi besøkt Joakim Hykkerud sin håndballskole på Lillestrøm. I tillegg ser vil tilbake på Junoir-NM i Beach Håndball, en gren hvor Norge allerede har utmerket seg.

Episode 1 av 12

I den første episoden av Neste Generasjon Håndball har vi besøkt talentsamlingen Skien i regi av Norges Håndballforbund. Her danner landslagstrenerne seg et bilde av hvem som kan komme på et fremtidig landslag. Samlingen har fokus på kompetanse og læring på flere nivåer.