Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

FORUM-prisvinnere.jpg
Fotos: TORE SÆTHER/Region Nord

Med allsang og priser

Utdeling av begeistringspriser var et naturlig høydepunkt på helgens håndballforum på Hell.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Men det var også mye annet som bidro til begeistring og engasjement da over ett hundre av den store midtnorske håndballfamilien var samlet på Scandic Hell.


FORUM-Øyvind.jpg

Det startet med Region Nords styreleder, Øyvind Togstad, (bildet over) som ga forumet en statusrapport for regionen. Fasit; det er mange gledelige tall, og det er mange som jobber veldig godt.

 

FORUM-Kåre Geir.jpg

Presidenten selv, Kåre Geir Lio, (bildet over) hadde for så vidt fått et takknemlig oppdrag når han skulle fordra om hvordan skape begeistring og klubbens rolle i dette arbeidet. Det er få i håndballriket som kan skape begeistring på et underholdende vis som presidenten selv. Og på lørdagen ble presidentens innlegg avsluttet med Jørgen Hattemaker - som allsang. Faktisk aldri så lite vakkert...

 

FORUM-Per Olav.jpg

Per Olav Hopsø, (bildet over) sjefen for den lokale organisasjonskomiteen (LOC) for Euro 2020, var nestemann ut. LOC-generalen fikk mange tydelige bevis på at det allerede er skapt forventninger og lyst til deltagelse under de store mesterskaps-arrangementene.

Før forum-deltagerne satte seg til middagsbordet, fikk vi helgens høydepunkt med prisutdelingene. (Se bildene lenger nede i saken.)

 

FORUM-Truls.jpg

På søndag var Truls Roaas (bildet over) førstemann i aksjon med ”lagsapparatet i et beholdeperspektiv”. Senere på dagen hadde universitetslektoren en seanse om ”trening med mening”. Jeg er sikker på det var mange som gikk fra møtene med Roaas både litt klokere og litt mer ivrig på å følge opp de mange innspillene fra Truls.

FORUM-Gro.jpg

Parallelt med meningsfylt trening satte Gro Eide, (bildet over) coach og rådgiver, søkelys på teamarbeid og hvordan gjennomføre det; om rolleavklaringer og forventninger til hverandre i et lag – for å nevne et par av momentene.

Deltagerne fikk også en oppdatering på hvordan det står til på anleggssektoren. Og her er det riktig å si at det både er røde og grønne tall, både oppløftende bilder og kritiske forhold i enkelte av regionens kommuner. I ”verstingområdene” er situasjonen så kritisk at vi rett og slett ikke kan ta imot alle barn og unge som har lyst til å begynne med håndball.

 

FORUM Karo.jpg

Wenche Sunde fra Rissa var heldig vinner av landslagsdrakt signert av "Karo", Karoline Dyhre Breivang. 

Forumets avslutning sto Karoline Dyhre Breivang for. ”Karo” med 305 landskamper for Norge – flest uansett idrett og uansett kjønn - snakket om sine opplevelser med å bygge vinnerlag og hadde Håndballjentene og Larvik som referanse. Innlegget ble krydret med noen ”behind the scene”-anekdoter, og det er noe vi liker godt...

 

FORUM-sonelederne.jpg

Sonelederne utgjør et veldig viktig ledd mellom klubber og regionledelse. Her er sonelederne som var med på Hell-møtet (Magnar Klingenberg var dratt da bildet ble tatt). F.v.: Nina Tranås Hansen, Marit Hegseth, Astrid Rotmo, Inger Lise G. Augdal, Beate Bårdvik, Berit Kvåle og foran damene - Bård Svendsen. 

Her følger flere bilder fra helgens håndballforum, prisvinnerne først:

FORUM-prisvinnere.jpg

En bukett prisvinnere; foran f.v. Anita Vatle, Selsbakk IF (Årets klubbleder), Malene Rosvold og Celine Eidhammer, Tiller IL (Årets dommerpar), og Laila Rosmo Staven, Åfjord IL håndball (sammen med Pål Johan Larsen vinner av Årets "beholdepris"). Bak f.v.: Linda Tomren, Frosta IL håndball (Årets dommerkontakt), Einar Aaland, Bjugn HK (Årets begeistrer) og Inger Marie Willmann, Charlottenlund SK (Årets lagleder).

 FORUM-prisvinner.jpg

Camilla Mattson, Kattem Håndball, fikk Inkluderingsprisen. 

 

 FORUM-Fredrik Gustavsen.jpg

Fredrik Gustavsen, Klæbu IL håndball, ble kåret til Årets
spillerutvikler. (Foto: PRIVAT)

FORUM-Fredrik Nordnes.jpg

Fredrik Nordnes, Sandnessjøen IL, kåret til Årets ildsjel. 
(Foto: SANDNESSJØEN IL)

FORUM-Victoria Koen.jpeg 

Victoria Koen fra Klæbu IL fikk Ungdomsprisen. (Foto: LINE ELDEGARD)

 

FORUM-Pål Johan Larsen.jpg

Pål Johan Larsen, Åfjord IL, vant
"beholdeprisen" sammen med klubb-
venninnen Laila Rosmo Staven.
(Foto: PRIVAT)

 

Og så noen bilder fra gruppediskusjonene rundt Euro 2020:

FORUM-euro1.jpeg

 

FORUM-euro2.jpeg

 

FORUM-euro3.jpeg