Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2016_talentsamling.jpg
Bildet er fra fjorårets samling.

Talenter klare for samling

I dagene fra 23. til 30. juni vil det kry av rundt 300 unge håndballtalenter i Orklahallen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da samler Region Nord mange av sine mest talentfulle jenter og gutter født i 2000, 2001 og 2002.

Med utgangspunkt i bruttotroppene og de forfall vi har mottatt, har spillerutviklerne i regionen samarbeidet om det endelige uttaket.

De innkalte spillerne er plukket ut basert på flere kriterier; tidligere kartlegging, rangering gjort av regionens spillerutviklere i tillegg til hensyntaking av antall lisensierte spillere i hvert av regionens fylker.

Talentsamlingen er delt i to; fra 23. til 26. møter guttene og jentene født i 2002, mens spillerne i de to eldste årsklassene har sin samling fra 27. til 30. juni.

Region Nord bruker betydelige ressurser på å holde disse talentsamlingene, men ser det som et meget viktig tiltak i spillerutviklingen i regionen. For de uttatte spillerne håper vi det blir fire håndballtette dager med mange innspill til utvikling og også trivelig samvær med andre talenter.

Vi håper videre at du som ikke nådde opp og ble uttatt til årets samling, fortsetter ditt gode treningsarbeid også i månedene som kommer. Og om ett år blir det innkalt til ny talentsamling. Da er det kanskje din tur til å få være med.