Annonse:
Verdiløftet
Annonse:
Verdiløftet

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

zeljko-pa-fosen-jenter1_900.jpg

Tomac inspirerte

Siste torsdag i april var Zeljko Tomac i Bjugnhallen for å undervise i forsvarsarbeid.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Utgruppert forsvar var tema for en halvannen times samling, først for jentespillere og senere samme kveld for 14-15-årige guttespillere.

- Det ble en inspirerende kveld både for spillere og for oss trenere som overvar treningene, forteller Berit Berget, regionens soneleder i Fosen.

For trenerne var det mye å hente av tips og gode råd ikke minst i praten med trenerveteranen og Håndballguttas ”analyseprofessor”, både før og etter treningsøktene.

ZELJKO på Fosen-gutter2.jpg

18 gutter fra klubbene Bjugn og Ørland fikk lære om offensivt forsvar av Zeljko Tomac, én av Håndballguttas trenere. (Fotos: BERIT BERGET)

- Det var  utrolig spennende å se hvordan Zeljko kjørte to økter med samme tema, men med forskjellig treningsmetodikk for jentene og guttene. Her var det mye å hente og lære, bare så synd at det ikke var flere som benyttet seg av sjansen til å få lære direkte fra en så dyktig trener som Zeljko Tomac. Men de som var med på denne inspirerende kvelden var i alle fall svært godt fornøyd og ønsker seg flere besøk av Tomac, sier Berit Berget.

ZELJKO på Fosen-jenter2.jpg

15 jenter var på plass i Bjugnhallen siste apriltorsdag for å lære utgruppert forsvar av én som kan det bedre enn de aller aller fleste, Zeljko Tomac.