Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Jubel_900.jpg

Toppserien J/G 16 og 18

Vi presiserer Seriereglementet angående Toppserien J/G 16 og 18 for kommende sesong.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Som følge av at det har kommet enkelte forespørsler relatert til Toppseriene for kommende sesong, presiseres følgende i tillegg til hva som er angitt i Seriereglementet:

  • Klubber kan kun delta med ett lag i Toppserieavdelingene (Unntak: Hvis det er påmeldt færre antall lag enn maksantallet. Se mer informasjon nedenfor.)
  • Avdelingene i Nord-Norge gjennomføres som dobbel serie over hele sesongen.

  • Lag som ikke ønsker å kvalifisere seg til Bring (J/G16), må angi dette ved påmelding (vegring)

I den øvrige, sørlige delen av Region Nord har det vært stor påmelding til Toppserien (tidligere benevnt Regionserien) de siste sesongene, spesielt i klassene J16 og J18.

Dette har avkrevd gjennomføring av kvalifisering en helg før sesongstart. Som angitt i kommende sesongs Seriereglement gjennomføres disse som følger (såfremt påmeldingen blir stor):

Kvalifisering til Toppserien J/G 16 og 18 for sesongen 2017/18
26. - 28. mai 18-årsklassen (J/G) Orklahallen
9. - 11. juni 16-årsklassen (J/G) Stjørdalshallen
  • Toppserien 18 vil bestå av maks. 12 lag som spiller dobbel serie over hele sesongen.

  • Toppserien 16 vil bestå av maks. 15 lag som spiller enkel serie før 10.12.2017, dvs. 14 kamper. Disse 14 kampene gjennomføres over 6 kampdatoer der 3 og 3 lag møtes. Dette gir hvert lag 2 hjemmearrangement. De siste 2 kampene gjennomføres i ett fellesarrangement 1.-3. desember eller 8.-10. desember 2017.

Fra Toppserien 16 før jul kvalifiserer noen lag seg til den nasjonale Bringserien etter jul. Antall fra Region Nord til Bring er i skrivende stund ikke endelig avklart. I vårdelen av sesongen (etter jul) gjennomfører lagene som kvalifiserer seg til Bring enkel serie, mens de som ikke makter kvalifisering eller har vegret seg for Bring, spiller dobbel serie.