Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Landsas_900.jpg

Kul håndballfest i nord

Når HK Landsås byr opp til cup, kommer det gjester både fra sør, nord og fra Sverige

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

For bare fem år siden var Harstad-klubbens cup truet av nedleggelse. Deltagelsen var så liten at klubben sto overfor følgende valg: Enten legge ned turneringen eller satse stort og gjøre cupen til den kuleste i hele Nord-Norge.

Heldigvis landet klubbledelsen på alternativ nummer to, og i fjor trakk cupen til seg 121 lag med omtrent 1500 spillere. Å øke ytterligere er vanskelig på grunn av den begrensede hallkapasiteten i Harstad.

Landsås Cup-1.jpeg

I tillegg til selve håndballen satser Landsås mye på det sosiale aspektet. På dagtid er det lekeland for de aller yngste, og på lørdagskvelden tar man en pause i kampavviklingen og rigger til en fem timers lang ungdomsfest. Da blir det satt opp en stor scene utenfor Landsåshallen hvor alle spillere og ungdommer i Harstad-regionen ønskes velkommen til et rusfritt arrangement med noen av Norges mest aktuelle artister på scenen. I forbindelse med årets cup skal Sandra Lyng, Skei & PT, Jesper Jenset og Sirius stå på scenen.

- Vi har lenge gledet oss til årets turnering og ønsker alle håndball-lag hjertelig velkommen til en super håndballhelg, sier turneringsleder Ronny Sørensen.

Landsås Cup arrangeres tradisjonelt andre helg i juni, som i år betyr fra 9. til 11. juni. Du kan lese mer om cupen på www.landsascup.no