Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Stjørdal-3.jpeg

Trivsel på håndballskole

I helgen arrangerte Stjørdal HK i samarbeid med Kolstad håndballskole for 140 barn og unge.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.


Rundt 140 barn og unge var påmeldt på skolen, som fikk sin finale med grundigligakamp mellom Kolstad og St. Hallvard. Som oppvarming til herrekampen, spilte Stjørdal HK sine damer 3.divisjonsoppgjør mot Kolstad, en kamp som hjemmelaget vant 27-21 og som gjør at Stjørdal HK har en sjanse til å få spille kvalik til 2. divisjon.

- Vi fikk mange gode tilbakemeldinger både for måten vi arrangerte kampene på og for håndballskolene. Vi har også før arrangert håndballskole for de minste, men med Kolstad på laget hadde vi denne gangen også tilbud om posisjonsskole, forteller Inger Lise Augdal.


stjørdal-1.jpg
"Senter til meg, da!" Her er det mange som vil ha ballen. (FOTO: Geir Nicolaysen)

De to skoletilbudene tok imot omtrent halvparten hver av de 140 unge håndballspillerne, og det var nesten like mange gutter som jenter som var i aksjon i Stjørdalshallen.

- Både spillere og foreldre ga uttrykk for å være fornøyde. Og så var det litt artig å se hvordan de unge spillerne nærmest ”hang på” Kolstad-spillerne da de sto frem og presenterte seg selv for alle de 140 deltagerne. Jeg tror Kolstad skaffet seg mange nye tilhengere denne helgen. Jeg hørte blant annet prat om å sette opp buss til neste hjemmekamp, forteller Inger Lise Augdal. 

Stjørdal-2.jpg

Herlig gjennombrudd. Å spille kamp er det aller morsomste, også på håndballskole.
(FOTO: Geir Nicolaysen)

Stjørdal-4.jpg

Syvmeter og mål...? (FOTO: Geir Nicolaysen)