Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

HeidiLoke_Minihandballjentene.jpg

Besøk av Heidi

Storfint besøk fra Løke hos minihåndballjenta Sara Høyem og Strindheim-jentene i Leangenhallen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gjennom et helt år har 16 heldige utvalgte jenter vært maskoter for sine store forbilder - Håndballjentene. Heidi Løke har vært litt forsinket med sitt besøk til sin minihåndballjente i Trondheim, men når besøket først kom på plass - kunne det ikke falt mer i smak for Sara og de 33 andre lagvenninne hennes. Det var feststemning da Heidi plutselig stod på parketten i hallen de vanligvis trener to ganger i uken.

Strindheim-laget består av to lag, fordelt på barneskolene, hvor de trener sammen på hver sin banehalvdel to ganger i uken. Når landslagsspilleren skulle komme på besøk var det vanskelig å gjøre noe annet enn å invitere begge Strindheim-lagene til trening.

Ei gravid, men like blid, Heidi gjennomførte en økt fyllt med konkurranser med ball, både to og to og lagvis. Sara var spesielt fornøyd med øvelser hvor man skulle legge en ball på motstanderlaget sin dørlinje.

Jentene, som før trening både var høyt og lavt, stod lydhørte, smilende og konsentrerte. Det var begeistring og glede fra alle og enhver i 60 minutter. Det var tydelig at det var stor stas å ha besøk av Løke på trening, og minihåndballjenta var vel så fornøyd med å være en av de utvalgte:

- Når jeg fant det ut, så hylte jeg! Jeg ble så glad.

HeidiLoke_Sara_minihandballjenta.jpg
Foto: Minihåndballjenta Sara Høyem sammen med sin mentor Heidi Løke.

- Heidi er grei og kjempesnill. Det har vært gøy at hun har vært mentoren min for hun er skikkelig god i håndball. Jeg har lært masse - hun er jo sjefen på streken, sier en blid Sara etter treningsøkten.

Heidi Løke, blant annet beste strekspiller på All Star Team i EM, VM og OL gjentatte år, er også glad for at hun er Sara sin mentor:

- Sara er ei kjempeflott jente, og det var veldig koselig å se henne igjen. Jeg har gledet meg lenge til denne økten, også er det så gøy at det er så mange som ville være med!

HeidiLoke_Sara_minihandballjenta2.jpg

11-åringene hadde gledet seg stort til Sara skulle få sitt besøk av Håndballjentene. Trenerne ser hvor mye det betyr for de unge utøverne, og er imponert over Heidi sin innsats og gjennomføring:

- Før treningen har jentene vært helt ville og fulle av forventning. Denne økta har vært kjempeartig! Spennende, og samtidig veldig motiverende for jentene. De tok ut sitt beste, og det var lett og se at de nøyt hvert øyeblikk!

17356884_10154950035416163_431760735_o.jpg
Foto: Sara Høyem og en stor gruppe lagvenninner etter endt treningsøkt.

Minihåndballjentene er et prosjekt av Gjensidige, i samarbeid med Norges Håndballforbund.