Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

romolslia-ny1_900.jpg

Håndballsekken

Regionens rekrutteringsprosjekt, i samarbeid med Trønder-Energi, blir fullført i løpet av våren.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

- På Romolslia skole var det selvsagt stor stas å få besøk av Byåsen-spiller Jenny Grøtan, forteller prosjektleder Silje Ulset - på bildet sammen med fra venstre Linea, Lilja, Vilde og Alexander.

For snart to år siden iverksatte Region Nord et prosjekt, godt støttet av Trønder-Energi, og med formål å gi et startkick til barn som kunne være interessert i å spille håndball, men som ennå ikke hadde fått sjansen. Barn og unge i aktivitet, var parolen.

SEKKEN.jpeg

Ideen har vært å spre muligheten til alle Sør-Trøndelags 25 kommuner, via skoler og nesten 50 klubber med håndball på programmet.

Silje Ulset, som den siste tiden har koordinert prosjektet og reist rundt på skoler i hele fylket, forteller:

- Klubbene og regionen tar kontakt med skolene og tilbyr dem å komme på besøk for å vise frem håndballen rett og slett. TrønderEnergi sponser et nett med baller og annet utsyr som vi tar med på skolebesøkene, og dette er til stor glede og begeistring for de unge.

Silje, egentlig nordmøring (fra Tingvoll), men bofast i Trondheim og har også spilt håndball på Sverresborg, synes det er spennende og interessant å være en del av dette prosjektet:

- Jeg blir møtt med en positiv holdning både på skolene og i klubbene. På Hallset skole møtte vi for eksempel noen gutter som gjerne kunne ha tenkt seg å begynne med håndball. Lokalklubben, National, har så langt ikke guttehåndball-tilbud, men kanskje blir det en forandring. Når vi med våre håndballsekker bidrar til at flere får mulighet til å begynne med håndball i sitt nærmiljø, er det ekstra artig, sier Silje.

Her er en del bilder fra skolebesøk:

HALLSET.jpeg

Hallset skole

KATTEM-2.jpg

 Kattem skole og klubbrepresentant Camilla Mattson.

 Håndballsekken-Eberg2.jpeg

Eberg skole: tre blide håndballrekrutter og klubbrepresentant Nora Ibsen.

Håndballsekken-Malvik2.jpeg

 Malvik

 

ROMOLSLIA-3.jpg

 Romolslia skole - "høydekast", tar du imot den... Prosjektleder Silje Ulset følger smilende med.