Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Langevåg-2.jpg

Gøy med romjulscup

Det synes Thea Louise Nielsen (t.v.) og Sandra Rundereim  Borgund, på J03-laget i Langevåg.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Langevåg-jentene etterlyste trening i ei lang romjul, trener Dan-Ketil Jakobsen tenkte at ei treningsturnering kunne være svaret.

Dermed engasjerte han 03-jentene han trener – og foreldrene deres. To egne lag og åtte gjestelag deltok i turneringen som ble spilt i Solavåghallen.

Langevåg-1.jpg
Martine Hjellvik - skuddklar fra venstrekanten.


- Jentene bidro litt med selve arrangementet, og foreldrene tok gode tak. Tilbakemeldingene fra spillere og trenere var at dette måtte vi gjenta, og det har vi bestemt oss for å gjøre, forteller primus motor, Dan-Ketil, og legger til:

 - Neste år er jentene ett år eldre og klare til å ta større ansvar for en slik turnering. Jeg tror at det er flere av de 16-17 spillerne vi har i J2003-gruppa som kan tenke seg det.

Langevåg-3.jpg
God stemning på benken - f.v.:Linnea Molvær Aarseth, Jenny Fylling, Hedda Nymark og Emma Kristiansen.


I tillegg til at jentene hans fikk brukt mellomjulen til litt håndball, mener Dan-Ketil at en slik treningsturnering også er et lite bidrag til gode naboforhold:

Langevåg-4.jpg
Scoringsglede på benken - t.v. Sandra Rundereim Borgund og Sara Belmaachi


- Mange av jentene spiller mot hverandre i serien og kjenner hverandre fra sonesamlinger. I en slik treningsturnering kan de senke skuldrene, bare ha det kjekt og knytte nærmere bånd med jenter i naboklubbene våre.

Og for øvrig, i tillegg til å trene 03 og 01-lagene for jentesiden er Dan-Ketil også dommerkontakt i klubben – og fotografen som har tatt disse bildene.

Langevåg-5.jpgLangevåg-jentene ville trene i romjulen. De fikk treningsturnering i stedet...