Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240403 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

BHKStord_5668453a.jpg
Endre Langaas (nr. 2) og Vetle Eck Aga (nr. 4) Foto: Bjørn Erik Olsen

Bodø representert igjen

Bodø-spiller på månedens lag i Grundigligaen, og Vetle Eck Aga ble hentet til A-landslagssamling.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Desember var en travel måned for GRUNDIGligaen Menn. Ligaen passerte halvspilt (11 kamper), og ble avsluttet med runde 14 den 21.desember. I løpet av desember var det mange viktige oppgjør.

Det var mange gode kandidater, og "Månedens lag" for desember består av spillere fra seks forskjellige klubber, inkludert to helt nye fjes.

Målvakt - Stian Mathisen - Lillestrøm
Venstre kantspiller - Sebastian Barthold - Haslum
Venstre bakspiller - Lars Jakobsen - ØIF Arendal
Midtre bakspiller - Trym Bilov-Olsen - Lillestrøm
Linjespiller - Endre Langaas - Bodø
Høyre bakspiller - Magnus Abelvik Rød - Bækkelaget
Høyre kantspiller - Tamas Ivancsik - Elverum

Sammen med Endre Langaas er Vetle Eck Aga for tiden samlet med rekruttlandslaget i Skien, og Vera Arntsen forteller at BHK for tiden har flere spillere ute på landslagsoppdrag.

– Akkurat nå har Bodø Håndballklubb mange spillere ute på landslagsoppdrag. Preben Egeli er for tiden i Strömstad i Sverige sammen med LM98-laget, og i tillegg er vår hovedtrener Børge Lund på treneroppdrag med A-landslaget, sier den daglige lederen til Bodø Nu.

Vetle Eck Aga (Bodø HK) måtte avbryte julefeiringa etter en overraskende telefon. I all hast ble han kalt inn til A-landslagssamling, og måtte på få timer komme seg avgårde. Det gjorde imidlertid ikke noe for håndballtalentet.

 – Det var en morsom opplevelse selv om den var kort. Jeg fikk sjansen til å møte de aller beste, og jeg synes at det gikk fint, sier Aga, og legger til:

– Tempoet var noe høyere, og spillerne var en del bedre enn de jeg vanligvis møter, men det gjør ikke noe så lenge man er på nivået sitt.