Annonse:
Landslagsmaskotene for Gjensidige
Annonse:
Landslagsmaskotene for Gjensidige

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hva er Soneteam?

NHF Region Nord består av 17 soner, der hver sone består av ett soneteam.

Hva er et soneteam?
Regionen er inndelt i 17 soner, der hver sone består av:

- 1 klubbrådgiver
- 1 soneleder
- 1 teamleder dommer
- Teamleder for spillerutvikling
- Klubber fra et avgrenset geografisk område

Det er disse som utgjør hver enkelt sone sitt soneteam.

Hva er sonemøter?
Sonemøter er en viktig møteplass for regionen og de engasjerte i klubbene våre. Det gjennomføres tre sonemøter i løpet av en sesong, og klubbene får mulighet til å møte de ulike medlemmene i soneteamet for faglige samtaler, samt diskutere utfordringer, ideer og løsninger for å øke aktiviteten i sonen.

Møteplassen benyttes også som en arena der klubbrådgiver og soneleder kan forklare og utdype nyttig informasjon til klubbene, samt at det kan tas beslutninger som er styrende for klubbene i sonen.

Hvem deltar på sonemøter?
Alle engajserte i en klubb kan delta på møtene. Det er spesielt ønskelig at leder og sportslig leder fra klubbene deltar. På enkelte møter hvor eksempelvis sonens dommerkoordinator er til stede, vil det også være relevnt og nyttig for klubbenes dommerkontakter å delta på møtene.

Hvorfor delta?
Klubbene bør delta på sonemøtene for å ikke gå glipp av nyheter. På sonemøtene blir det gitt informasjon som gir klubbene økt kompetanse på regelverk, verktøy og regionens aktivitetstilbud - som igjen sikrer klubbene en enklere hevrdag.

På sonemøter kan det også bli tatt beslutninger/vedtak som gjelder aktiviteten i sonen. Eksempelsvis kan klubbene påvirke avdelingsoppsett, seriereglement, valg av soneleder, tingsaker, kursaktiviteter og lignende.

Møt opp på sonmemøtene for å utvikle håndballen i din sone!