Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Informasjon om NM Junior 2022/23

NM Junior er for spillere født 2002 eller senere.

Hver klubb kan delta med ett lag pr. kjønn. Reglementet for mesterskapet finnes i Bestemmelser for NM Junior, og er obligatorisk å kjenne til for de deltakende lag.

Mesterskapsform

NM Junior spilles som cupspill, som avsluttes med finaler i fellesarrangement med NM Senior i Arendal siste helgen i februar.

Spilletid er 2x30 minutter i NM Junior.

De første rundene settes opp, mens de påfølgende rundene trekkes. Dersom lag ikke blir enig om kampdato innen gitt frist, vil kampen berammes av NHF.

I NM Junior er det tillatt med inntil 16 spillere på kamprapporten. En spiller vil kun ha deltatt i kampen hvis han/hun:

  • Entrer spillefeltet
  • Pådrar seg bestrafning på benken

Kampens sekretariat bekrefter spillerens deltakelse i Håndball Live. Det presiseres at denne bestemmelsen kun gjelder i REMA 1000-ligaen, sluttspillet i REMA 1000-ligaen, 1. divisjon, 2. divisjon og NM Senior/Junior. Det er også tillatt med inntil 3 lags time-out. Maks 2 time-out pr. omgang, og maks 1 time-out i løpet av kampens 5 siste spilleminutter. Det er ikke mulighet for lags time-out i eventuelle ekstraomganger.

For å få godkjent flyreiser i fordelingen må dette søkes om i forkant og være bestilt senest 14 dager etter publisert oppsett i puljespillet, og senest 3 dager etter beramming av kvartfinale og semifinale.

Dersom det står uavgjort etter full tid avgjøres kampene i henhold til Kamp- og konkurransereglementets §10 (ekstraomganger og eventuelt 7m-kast).

Økonomi

Påmeldingsavgift er kr 600,- pr. cuprunde.

Hvis et lag trekker seg fra, eller ikke fullfører mesterskapet, blir det ilagt et gebyr bestemt av Forbundsstyret pålydende:

  • Før oppsett: Kr 2.500,-
  • Senere: Kr 7.500,- + utgiftsfordeling

NB: All korrespondanse i forbindelse med NM Junior gjøres med håndballgruppas hovedadresse. NM Junior 2022/23 administreres av NHF Region Sør og all henvendelse vedrørende NM Junior skal skje dit.