Pocket Valley

Informasjon om NM jr. 2021-22

Modellen for gjennomføring av NM jr. blir endret for sesongen 2021/22. Lag som blir slått ut av det innledende gruppespillet gis tilbud om ny turneringshelg.

Bestemmelser for NM Junior finner du på handball.no
(obligatorisk å kjenne til for de deltakende lag)

Turneringsform

Lagene påmeldt i NM junior J20 og G20 spiller turnering med påfølgende cupspill. Lag som blir slått ut etter turnering gis tilbud om en ny kamphelg.

Spilledatoer

Puljespill - kvalifisering til cupspillet i NM jr.: 18.9 - 19.9
Ny turneringshelg for lag som ikke kvalifiserer til NM jr.: 25.2. - 27.02.
Åttendelsfinaler: Frist 3.10
Kvartfinaler: Frist 24.10
Semifinaler: Frist 21.11
Finale: 14.05.22 (opprinnelig berammet til 29.12.21)

Spilletider og antall spillere

Spilletid er 2x30 minutter i cupspillet i NM junior. Kampene i puljespillet og turneringshelg spilles med forkortet spilletid, 2 x 25 minutter.

Det er gledelige stor påmelding i NM Jr. for jenter. Derfor må vi benytte oss av åttedelsfinaler for noen av lagene som går videre fra innledende puljer. Dette blir avgjort ved trekning.

Motstandere i kvartfinale settes opp og motstandere i semifinale trekkes. Hjemmelag i kvartfinale trekkes. Hjemmelag i semifinale tildeles ut fra hjemmekamp i forrige runde. Dersom det er likt, trekkes hvilket lag som skal ha hjemmekamp.

I NM Junior er det tillatt med inntil 16 spillere på kamprapporten. En spiller vil kun ha deltatt i kampen hvis han/hun:

• Entrer spillefeltet
• Pådrar seg bestrafning på benken

Kampens sekretariat bekrefter spillerens deltakelse i Håndball Live. Det presiseres at denne bestemmelsen kun gjelder i REMA 1000-ligaen, sluttspillet i REMA 1000-ligaen, 1. divisjon, 2. divisjon og NM Senior/Junior. Det er også tillatt med inntil 3 lags time-out. Maks 2 time-out pr omgang, og maks 1 time-out i løpet av kampens 5 siste spilleminutter. Det er ikke mulighet for lags time-out i eventuelle ekstraomganger.

For å få godkjent flyreiser i fordelingen må dette søkes om i forkant og være bestilt senest 14 dager etter publisert oppsett i puljespillet, og senest 3 dager etter beramming av kvartfinale og semifinale.

Dersom det står uavgjort etter full tid avgjøres kampene i henhold til Kamp- og konkurransereglementets §10 (ekstraomganger og eventuelt 7m-kast).

Økonomi

Turneringshelg 1 og 2: Kr 1.000,- pr. runde.

Påmeldingsavgift er kr 600,- pr cuprunde.
Hvis et lag trekker seg fra, eller ikke fullfører mesterskapet, blir det ilagt et gebyr, bestemt av Forbundsstyret pålydende:
Før oppsett: Kr 2.500,-
Senere: Kr 7.500,- + utgiftsfordeling

NB: All korrespondanse i forbindelse med NM Junior gjøres med håndballgruppas hovedadresse. NM Junior 2021 administreres av NHF Region Sør og all henvendelse vedrørende NM Junior skal skje dit.