Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Invitasjon til NM Junior 2021/22

Norges Håndballforbund (NHF) inviterer sine klubber til å delta i NM Junior Jenter 20 og Gutter 20. Påmeldingsfrist er 1. mai 2021.

Samtidig er det besluttet at NM junior 2020, som skulle vært arrangert denne sesongen, dessverre er endelig avlyst og vil ikke bli arrangert i noen form.

NM Junior 2021/22

Turneringsform

Lagene påmeldt i NM junior J20 og G20 spiller puljespill med en av klubbene som arrangør og påfølgende cupspill. De 8 beste lagene for hvert kjønn fra puljespillet går videre til kvartfinaler i NM junior. Lag som blir slått ut etter turnering gis tilbud om en ny kamphelg.

Nytt for sesongen 2021-22

Modellen for gjennomføring blir endret for kommende sesong, basert på at NM junior ikke ble gjennomført sesongen 2020/21. Det gjennomføres først en kvalifiseringsturnering til cupspillet i NM junior. Lagene som ikke går videre til NM junior gis tilbud om ny turneringshelg, som også vil være åpen for andre lag som ikke var med i kvalifiseringen til NM junior.

Bestemmelser for NM Junior finner du på handball.no

Spilledatoer

Puljespill - kvalifisering til cupspillet i NM jr.: 18.9 - 19.9
Turneringshelg for lag som ikke kvalifiserer til NM jr.: 26.2. - 27.02.
Kvartfinaler NM jr.: Frist 24.10
Semifinaler NM jr.: Frist 21.11
Finale: 29.12. 

Spilletider og antall spillere

Spilletid er 2x30 minutter i cupspillet i NM junior. Kampene i puljespillet og turneringshelg spilles med forkortet spilletid.

Motstandere i kvartfinale settes opp og i semifinale trekkes. Hjemmelag i kvartfinale trekkes. Hjemmelag i semifinale tildeles ut fra hjemmekamp i forrige runde. Dersom det er likt mellom lagene, trekkes hvilket lag som skal ha hjemmekamp.

I NM Junior er det tillatt med inntil 16 spillere på kamprapporten. En spiller vil kun ha deltatt i kampen hvis han/hun:

  • Entrer spillefeltet
  • Pådrar seg bestrafning på benken

Kampens sekretariat bekrefter spillerens deltakelse i Håndball Live. Det presiseres at denne bestemmelsen kun gjelder i REMA 1000-ligaen, sluttspillet i REMA 1000-ligaen, 1. divisjon, 2. divisjon og NM Senior/Junior. Det er også tillatt med inntil 3 lags time-out. Maks 2 time-out pr omgang, og maks 1 time-out i løpet av kampens 5 siste spilleminutter. Det er ikke mulighet for lags time-out i eventuelle ekstraomganger.

For å få godkjent flyreiser i fordelingen må dette søkes om i forkant og være bestilt senest 14 dager etter publisert oppsett i puljespillet, og senest 3 dager etter beramming av kvartfinale og semifinale.

Dersom det står uavgjort etter full tid avgjøres kampene i henhold til Kamp- og konkurransereglementets §10 (ekstraomganger og eventuelt 7m-kast).

Økonomi

Puljespill: Kr 1.000,- (Reise- dommer- og arrangementsutgiftsfordeling kommer i tillegg)
Turneringshelg: Kr 1.500,- (Reise-, dommer- og arrangementsutgiftsfordeling kommer i tillegg)
Påmeldingsavgift er kr 600,- pr cuprunde + utgiftsfordeling.

Hvis et lag trekker seg fra, eller ikke fullfører mesterskapet, blir det ilagt et gebyr, bestemt av Forbundsstyret pålydende:
Før oppsett: Kr 2.500,-
Senere: Kr 7.500,- + utgiftsfordeling

Påmelding til NM junior 2021/22 gjøres av klubb fra 01. april i TurneringsAdmin (TA) (krever innlogging). Lagleder, kampansvarlig lag og kampansvarlig klubb kan melde på lag i TA.

Se brukerveiledning for TurneringsAdmin (TA)

NB: All korrespondanse i forbindelse med NM Junior gjøres med håndballgruppas hovedadresse. NM Junior 2021 administreres av NHF Region Sør og all henvendelse vedrørende NM Junior skal skje dit.