Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sosiale medier

Regler og retningslinjer for landslagsspilleres bruk av Sosiale og Digitale medier.

1. Unngå å kommentere saker knyttet til dommere og interne saker som laguttak, skadesituasjon, sykdom med videre.
2. Vær forsiktig med å legge inn kommentarer umiddelbart - det kan være smart å tenke seg om. Opptre ryddig, korrekt og etterrettelig!
3. Spør deg selv om du ville si det samme på direktesendt TV.
Hvis du er usikker på om et innlegg kan være kontroversielt: Ikke legg det ut!
4. Husk at media jevnlig sjekker idrettsutøvere på sosiale medier og kan publisere kommentarer eller sitere uten ditt samtykke. Det som diskuteres i store, men lukkede grupper, kan lett deles videre ved for eksempel skjermdump. Opptre derfor aktsomt selv om du oppfatter det som et lukket forum.
5. Du oppfattes ikke alltid som privatperson. I sosiale medier oppfattes du raskt som representant for landslaget i kraft av å tilhøre yngrelandslagene/Håndballjentene/Håndballgutta og norsk håndball. Vis derfor stor aktsomhet når du deler artikler eller kommenterer i debatter.
6. Bruk sunn fornuft. Unngå å legge ut innhold som er egnet til å skade eget eller andres omdømme.
7. Ikke legg ut bilder som er beskyttet av opphavsrett (bilder fra nettaviser, publikasjoner, filmer, overføringer fra treninger/kamper etc.).
8. Hvis du skal legge ut og/eller dele bilder av andre - må du forsikre deg om at du har deres og fotografens samtykke til dette.
9. Husk at alt du legger ut, i en vid fortolkning, kan oppfattes som reklame/markedsføring av tjenester/produkter som skal merkes med #reklame i starten av teksten!

Her finner du retningslinjene for merking 

10. Vær klar over at din opptreden på sosiale medier kan få konsekvenser.

For mer informasjon; se i kontrakten din.