Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Samarbeidspartnere

EHF EURO 2020 i Norge har inngått avtaler med nasjonale samarbeidspartnere.

 

Logo-Scandic_640x360web.png

Scandic tilbyr sports- og foreningspriser på over 86 hoteller rundt om i Norge, flere med kort avstand til sports- og fritidsanlegg. Avtalen som nå inngås gjelder EHF EURO 2020-turneringene for både menn og kvinner, og gjør at gjestende lag kan tilbys førsteklasses overnatting og service under oppholdet i Norge i mesterskapsperiodene. Scandic er godt kjent med hva det innebærer å huse idrettsutøvere. Scandic har lang og god erfaring med å være vertskap for idrettsutøvere på både topp- og breddenivå.

–  Vi er naturligvis godt fornøyde med denne avtalen, som er en naturlig forlengelse av vårt allerede nære samarbeid med norsk håndball, sier markedsdirektør Tine Birkeland Westby i Scandic.

Logo_Sulland_gruppen_640x360web.png

Sulland Gruppen er et av Norges største privateide bilkonsern bestående av over 30 aksjeselskaper med til sammen 950 ansatte. Virksomheten er i hovedsak konsentrert rundt bilbransjen med 32 bilhus som representerer 12 forskjellige bilmerker. Det er et stort transportbehov i et mesterskap, og det at Sulland nå bistår med biler i ulike størrelser og varianter i Trondheim gjør at transportoppgavene under EHF EURO 2020 kan utføres på en tilfredsstillende måte.

– EURO 2020 for menn blir en stor begivenhet, ikke minst i Midt-Norge, og vi er stolte og glade over å få en sentral rolle i mesterskapet, sier Tor Martin Johansen hos Sulland Trondheim.

– Scandic og Sulland er to sterke og profesjonelle aktører innen hvert sitt felt, og vi kjenner dem begge godt. Dette er viktige avtaler for oss som jobber med EURO 2020, og vi er tilfredse med at de nå er en del av laget, sier markedssjef i Norges Håndballforbund, Rasmus Aarflot.

 

2020_EHF_sponsors_640web.png