Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20190120-LMS-Sagosen,-Sander-Foto-Lise-Åserud-NTB-scanpix.jpg

Kjøp billett

Sikre deg billetter til håndball-EM på hjemmebane!

Trondheim Spektrum er hovedarenaen når det arrangeres EHF EURO 2020 for menn. I den flukende nye flerbrukshallen spilles det innledende runde for gruppe C og D, og bartebyen får besøk av blant annet regjerende europamester Spania og den franske stornasjonen, som har blitt verdensmestere i håndball hele seks ganger. Tre av lagene som kommer til Trondheim - Norge, Tyskland og Frankrike - var i semifinalene i VM 2019! Trondheim Spektrum har en kapasitet på over 8900 tilskuere, og legger til rette for en fantastisk håndballopplevelse for store og små.

Gruppe D består av Norge, Frankrike, Portugal og Bosnia.
Denne puljen spiller kamper 10., 12. og 14. januar.

Gruppe C består av Tyskland, Spania, Latvia og Nederland.
C-puljen spiller sine kamper 9., 11 og 13. januar.

Hvordan bestiller man billetter?

Billettene bestilles via Eventim. På Eventim sin hjemmeside finner du informasjon om billettkategorier, billettpriser, salkart, spilleplan og gruppesalg.

Om Norge går til Hovedrunden, spiller de i Malmö. Finalehelgen går i Stockholm.

Hva er klubbillett?
Med klubbilletter har du muligheten til å ta med deg laget ditt til Trondheim, og oppleve mesterskapshåndball på hjemmebane. Hvis en klubb eller et lag bestiller minimum 10 billetter i en transaksjon, får dere billetter til sterkt redusert pris.

Klubbilletter gir over 50% rabatt på kategori 3-billetter ved kjøp av 10 eller flere billetter i én transaksjon. Prisen for en "2-dagers"-billett er kun 525,- kroner pr. person!

Klubbilletter kan bestilles ved å klikke på gruppesalg oppe til høyre inne på billettsiden og fylle inn all relevant info i skjemaet. Du vil bli kontaktet av en representant fra regionen med ytterligere informasjon om din billettforespørsel. Tildeling av billetter avhengig av ledig kapasitet.