Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole
Annonse:
2024 Håndballjentenes håndballskole

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NHF Logo Isbjørn

Sandefjord og Melhus spiller kvalifisering

De avsluttende serierundende for 1. divisjon menn og 2. divisjon menn ble avviklet i helga.

Follo var vinnere av 1. divisjon menn allerede tre serierunder før slutt, og dermed klare for opprykk til REMA 1000-ligaen sesongen 2024/25.

I helga ble de siste seriekamper i 1. divisjon menn spilt. I forkant av den runden var det spikret at Sandefjord og Melhus ville ende på andre- og tredjeplass. De har dermed sikret retten til å spille kvalifisering om plass i neste års REMA 1000-liga, hvor de møter henholdsvis Fjellhammer og Kristiansand Topphåndball.

Kvalifiseringskampene spilles slik: 

23. april:

Fjellhammer - Sandefjord

Kristiansand - Melhus

26. april:

Sandefjord - Fjellhammer

28. april:

Melhus - Kristiansand

I bunnen av 1. divisjon menn var det klart at Fyllingen, Oslo-Studentene og Randesund rykker ned, mens det var spenning inn i siste helg rundt hvem som skulle slå følge med dem. Det ble til slutt Bergsøy, som avsluttet med uavgjort 30-30 mot Fyllingen.

Fra 2. divisjon menn rykker Storhamar (avd. 1), HK-72 Sande (avd. 2), Åsane (avd. 3) og Tiller (avd. 4) opp til 1. divisjon.

Alta/Bodø HK (avd. 1), Øyestad/Falk Horten 2 (avd. 2), Viking HK/Sotra (avd. 3) og NTNUI/Vikhammer (avd. 4) havnet på de to plassene under streken i sine respektive 2. divisjonsavdelinger.

Les mer om 1. divisjon menn

Les mer om 2. divisjon menn

1. og 2. divisjon kvinner er fortsatt ikke ferdigspilt.