Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lerøyserien logo.jpg

Klart for sluttspill i Lerøyserien i Drammenshallen

Til helgen skal det avgjøres hvilket lag som er Norges beste for 18-åringene i Lerøyserien.

Hele 42 lag kom seg gjennom den første kvalifiseringsrunden som ble spilt i september, og de ble direkte kvalifisert til sesongens turnering. Ytterligere 41 lag kjempet seg gjennom kvalifiseringsrunde to, deretter startet spillerundene med kamper i november, januar, februar og til slutt fellesrunden i mars.

Nå står det åtte jentelag og like mange guttelag igjen som starter med kvartfinaler lørdag formiddag. Vinnerne av kampene går til semifinaler, mens de tapende lagene skal spille plasseringskamper.

På jentesiden finner vi Aker og Larvik som var finalister i fjor, samt Byåsen, Gneist, Ålgård, Sola, Åsane og Storhamar. Kvartfinalene starter kl. 09.30.

Se kampoppsettet i sluttspillet og plasseringskampene.

I gutteklassen er også fjorårets vinnere representert med Fjellhammer og Ros. I tillegg finner vi Elverum, Follo og Haslum som gikk gjennom serien uten å tape kamper, samt Kragerø, Haslum, Follo, Kolstad og Åsane. Kvartfinalene i gutteklassen har avkast kl. 10.55.

Helgen avsluttes med finaler søndag som spilles kl. 15.15 for jentelagene og 17.00 for guttelagene. Finalene spilles på full bane i Drammenshallen.

Se kampoppsettet i sluttspillet og plasseringskampene.

Kan du ikke gå i hallen og se kampene, har du mulighet til å streame 20 av de 24 kampene via MyGame.

Les mer om Lerøyserien.