Camilla Herrem og Sola kjempet mot Nantes, men det endte med tap. Her fra en tidligere kamp.

Sola ute av European League

Etter nok en tøff kamp mot franske Nantes tapte Sola total 57-70 etter to oppgjør, og er ute av europaligaen.

Søndag ettermiddag var det klart for Sola sitt returoppgjør mot franske Nantes, hvor en plass i semifinalen i European League stod på spill. Det franske laget hadde et forsprang på fire mål fra det første kvartfinaleoppgjøret.

I Sola Idrettshall startet de to lagene jevnt og fulgte hverandre mål for mål i store deler av første omgang. Nantes åpnet med kampens første scoring, men Kristina Novak ved første mulighet. Etter halvspilt førsteomgang stod det uavgjort mellom de to lagene, men bare minutter senere kom Nantes to mål foran.

Utover i andre del av første omgang fortsatte Nantes å øke ledelsen, samtidig som Sola stod målløse i omgangen siste syv minutter. Det gjorde at Nantes kom foran 17-10 til pause.

Sola startet godt i andre omgang og reduserte ledelsen med to mål, men Nantes slapp seg ikke ned. De gulkledde kjempet for hvert mål, men det franske laget viste seg å være for sterke og kom igjen foran med syv mål like etter ti minutter spill.

Med rett over ti minutter igjen av omgangen økte Nantes ledelsen til en timålsledelse på 32-22. Sola reduserte til åtte mål, men i kampens siste minutter kom det franske laget igjen foran med ti. Det var også det som skilte de to lagene med 30 sekunder igjen, men Sola fikk inn en siste redusering. Kampen endte med tap 30-39, og Sola har spilt sin siste kamp i European League i år.