Hamar 20230122.
Storhamars Anniken Obaidli vunder Champions League kampen i håndball for kvinner mellom Storhamar - Team Esbjerg i Boligpartner Arena på Hamar.
Anniken Obaidli ble Storhamars toppscorer mot Thüringer. Her fra en tidligere kamp.

Avansement for Storhamar!

Storhamar vant også andre kvartfinalekamp i European League over tyske Thüringer.

Jentene fra Innlandet startet hardt ut i Tyskland forrige helg, og tok med seg en firemålsledelse hjem til Hamar.

Lørdag møttes lagene til returoppgjør, og også i denne kampen var det Storhamar som kom best i gang.
De gulkledde lå foran fra start, før Thüringer utliknet til 4-4 etter drøyt 10 minutter. De neste fem minuttene var imidlertid preget av Storhamar, som etter halvspilt førsteomgang var foran på 8-4. Mot pause fortsatte de å øke ledelsen, og ved halvspilt kamp var stillingen 15-9.

I løpet av andre omgang kom Thüringer litt tilbake, og var på et tidspunkt bare to mål bak Storhamar.
Trygt anført av Anniken Obaidli og Tina Abdulla, strammet Storhamar grepet, og dro igjen ifra mål for mål.

Etter 60 minutter var det full jubel i Boligpartner Arena, etter 7-målsseier 33-26, og trygt avansement til semifinalen i European League!

Semifinaler og finaler spilles som Final4 i Graz 11. og 12. mai.