Lagbilde LKR

Rekruttjentene tapte også fredagens kamp

Rekruttjentene fikk det igjen tøft mot Sverige i Karlskrona. Kampen endte med 24-38-tap.

Fredag kveld var det klart for det andre oppgjøret mot Sverige på to dager for Rekruttjentene. Første kamp ble spilt dagen før, og endte med svensk seier 29-26.

Svenskene startet best også i fredagens kamp, og skaffet seg tidlig en luke som de norske jentene slet med å tette. Til pause sto det 21-13 til hjemmelaget.

I andre omgang fortsatte svenskene å vise sin styrke, mens de norske jentene aldri fant flyten. Halvveis inn i andre omgang ledet Sverige med 16 mål - 33-17.

Noe av den svenske ledelsen ble hentet inn da kampen i realiteten var avgjort, men spennende ble det aldri i Karlskrona.

Stillingen ble til slutt 38-24 til Sverige i samlingens siste kamp. Team Esbjergs Live Rushfeldt Deila ble toppscorer for Rekruttjentene med fem mål.

Sverige Rekrutt – Norge Rekrutt 38 - 24 (21 - 13)