Sola kunne juble på bortebane søndag, her fra en tidligere kamp.

Seier for Sola på den spanske solkysten

Sola fikk den best tenkelige starten på gruppespillet i Europa, med seier over Costa del Sol Malaga.

Denne helga startet gruppespillet i kvinnenes European League, og i likhet med lørdagens seier for Storhamar, startet også Sola på best mulig vis.

Det startet bra for Sola, med to raske scoringer fra de nylig hjemkomne sølvvinnerne fra VM - Camilla Herrem og Kristina Novak. Dette forspranget holdt Sola hele førsteomgang, og til pause var stillingen 15-13 i bortelagets favør.

I løpet av andre omgang var Sola på det meste fem mål foran, og med lynkjappe Maja Magnussen klar for kontrings-bonanza, vant også Sola kampen med solide 26-22.

Solas neste kamp, er på hjemmebane Søndag 14. januar, mot ungarske Motherson Mosonmagyarovari KC. Kampen kan du se live i hallen, eller streame på handball-kanalen.tv.