Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sandefjord Håndball
Foto: Sandefjord Håndball

Sandefjord og Haslum møtes i kvalifisering

Bergen Håndball følger Viking TIF opp i REMA 1000-ligaen, mens Sandefjord sikret kvalik-plassen.

Viking TIF var allerede klare for opprykk som vinner av 1. divisjon før siste runde. Bergen Håndball trengte ett poeng mot byrival Fyllingen for å slå følge i den bergenspregede avdelingen, og gjorde jobben med ettertrykk ved å vinne hele 43-22.

Etter en stri start mot Ryger i onsdagens kamp, hvor rogalendingene på det meste ledet 7-2, snudde Sandefjord kampen til sin fordel. Seieren ble til slutt på 34-28, og Sandefjord plasserte seg dermed som nummer tre på den endelige tabellen.

Dermed rykker bergenslagene Viking TIF (1. plass) og Bergen Håndball (2. plass) direkte opp til spill i REMA 1000-ligaen sesongen 2023/2024.

Sandefjord (3. plass) skal ut i kvalifiseringsspill mot Haslum, best av tre, med første kamp 14. mai kl. 18.00 i Nadderud Arena. Vinneren rykker opp i REMA 1000-ligaen, mens taperen spiller 1. divisjon kommende sesong.

Nordstrand og HK Herulf Moss tar steget ned i 2. divisjon.

1. divisjon menn