Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Viking TIF jubler for opprykk til REMA 1000-ligaen
Foto: Viking TIF

Viking TIF rykker opp - siste spillerunde onsdag

Viking TIF er sikret spill på øverste nivå neste sesong. Hvem som følger etter, avgjøres onsdag kveld.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bergenslaget har kun tapt tre kamper denne sesongen og leder tabellen i 1. divisjon med 44 poeng når én spillerunde gjenstår. Bergen Håndball er tre poeng bak og er ute av gullkampen. Dermed kan Viking TIF juble for opprykk til REMA 1000-ligaen.

På plassene bak ligger Bergen Håndball og Sandefjord med henholdsvis 41 og 39 poeng. Opprykk er dermed innenfor rekkevidde for begge lag: Med minimum ett poeng for Bergen Håndball i siste spillerunde, blir det to bergenslag som rykker opp til REMA 1000-ligaen neste sesong. Taper Bergen Håndball mot Fyllingen, mens Sandefjord vinner over Ryger Stavanger, blir Sandefjord det andre laget som rykker direkte opp til den øverste ligaen.

Laget som ender på tredjeplass i 1. divisjon skal spille kvalifisering mot Haslum om den tredje og siste plassen i REMA 1000-ligaen. Kvalifiseringen starter 14. mai, og spilles best av tre kamper.

Les mer om 1. divisjon her