Portrett
Benjamin Berg ble toppscorer for Juniorgutta med ni mål i kampen mot Polen

To av to for Juniorgutta i Polen

Polen kom hakket nærmere i den andre kampen, men Juniorgutta kjempet og vant til slutt 35-31.

Denne uken er Juniorgutta (LM02) på samling i Polen og skal spille to kamper mot hjemmenasjonen. I fredagens kamp fikk de norske gutta en god ledelse til pause og tok til slutt seieren 32-24. På scoringslisten var også de tre debutantene Kristian Turmo Lornstad, Anders Ellingsberg og Theodor Schjølberg Grøndahl.

Lørdagens kamp mot Polen åpnet jevnt, men Juniorgutta fikk bygget opp en ledelse. Etter syv minutter lå de norske gutta foran 8-4. Junoirgutta fikk en noe tøffere omgang mot Polen enn i fredagens kamp, men de hadde fortsatt god kontroll på omgangen og fortsatte å øke ledelsen.

Utover i omgangen økte Juiorguttene til en seksmålsledelse, som de beholdt inn i omgangens siste minutter. I kampens siste minutt økte Juniorguttene til en symålsledelse, før omgangen ble avsluttet med straffe til Polen. Hjemmelaget traff på straffen og sørget for 15-21 til pause.

I andre omgang fikk Juniorgutta en god start på omgangen. Etter ti minutter hadde de norske guttene økt ledelsen til en nimålsledelse på 25-16, samtidig som de holdt Polen nede på kun én scoring. Norge beholdt ledelsen frem til etter halvspilt omgang, hvor Polen begynte å hente inn mål av Juniorguttas ledelse.

Inn i kampens siste ti minutter fikk Polen blant annet noen enkle mål med skudd i åpent mål, som sørget for redusering til 25-30. Mot slutten av omgangen kom enda et hakk nærmere, og lå tre mål bak med under tre minutter igjen. I kampens siste minutt økte de norske gutta ledelsen igjen med ett mål, og sikret seieren 35-31.

Polen – Norge LM02 31-35 (15-21)
Cos Opo Cetniewo, Władysławowo, Polen
Norges spillere: Sivert Jonson Tryggestad, Henrik Ibsen, Benjamin Berg 9, Sverre Ottesen 7, Preben Gram 3, Aleksander Høiness 3, Lars Eirik Larsen 3, Sondre Mikal Solheim 3, Kristian Turmo Lornstad 2, Erlend Johnsen 1, Theodor Schjølberg Grøndahl 1, Tord Lea Knutsen 1, Ebbe Stankiewicz 1, Thomas Stenersen 1, Lars Linus Högdahl og Anders Ellingsberg.
Toppscorer Polen: Patryk Wasiak - 7 mål
Utvisninger: Norge 3x3min, Polen 4x3min