De tre debutantene Theodor Schjølberg Grøndahl, Anders Ellingsberg og Kristian Turmo Lornstad scoret alle i debutkampen sin.

Juniorgutta tok seieren mot Polen

Juniorgutta (LM02) ledet stort til pause og sikret seier 32-24 over Polen.

Denne uken er Juniorgutta (LM02) på samling i Polen og skal spille to kamper mot hjemmenasjonen. Med på laget har LM02 med seg tre debutanter: Kristian Turmo Lornstad, Anders Ellingsberg og Theodor Schjølberg Grøndahl.

De norske Juniorgutta fikk en god start mot Polen, hvor de etter fem minutter hadde kommet foran 6-1. Ledelsen fortsatte å øke utover i omgangen, samtidig som de stod godt i forsvar og holdt antall mål imot nede.

Etter halvspilt omgang hadde Juniorgutta økt til en syvmålsledelse på stillingen 11-4. De norske gutta spilte seg enda bedre mot slutten av omgangen og ledet med ti mål når det var rett over fem minutter igjen av omgangen. Med bare minuttet igjen av omgangen kom debutanten Theodor Schjølberg Grøndahl fra kant med god vinkel og scoret. Dermed gikk Juniorgutta til pause med en 21-9-ledelse til pause.

Andre omgang fikk en jevnere start, men Juniorgutta klarte å øke ledelsen selv om Polen ga mer motstand. Etter halvspilt omgang lå Norge foran 28-15, og hadde økt ledelsen med ett mål fra pause. Inn i kampens ti siste minutter tok Polen igjen tre mål av den norske ledelsen og det stod 30-20.

Inn i kampens siste minutter hentet Polen ytterligere to mål av Norges ledelse. Med tre minutter igjen var Polen åtte mål bak, og da tok Juniorguttas trener en timeout.

Mot slutten ble det målløst for begge lag, og det stod fortsatt åtte mål mellom lagene da kampen ble blåst av. Det endte med seier 32-24 til Juniorgutta.

Alle de tre debutantene fikk sine første mål med det norske flagget på brystet.

Juniorgutta møter Polen igjen lørdag 29.april til returoppgjøret. Den kampen spilles klokken 17:00.

Polen – Norge LM02 24-32 (9-21)
Cos Opo Cetniewo, Władysławowo, Polen
Norges spillere: Tord Lea Knutsen 6, Kristian Turmo Lornstad 4, Lars Eirik Larsen 4, Ebbe Stankiewicz 4, Aleksander Høiness 3, Sverre Ottesen 3, Benjamin Berg 2, Lars Linus Högdahl 2, Thomas Stenersen 1, Sondre Mikal Solheim 1, Anders Ellingsberg 1, Theodor Schjølberg Grøndahl 1, Sivert Jonson Tryggestad, Erlend Johnsen, Preben Gram og Henrik Ibsen.
Toppscorer Polen: Patryk Wasiak - 5
Utvisninger: Norge 3x3min, Polen 5x3min