Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Portrett
Simen Holand Pettersen ble Norges toppscorer mot Sverige med fem mål.
Foto: Gorm Kallestad/NTB

Tap for Rekruttgutta mot Sverige

Etter storseier mot Polen fredag, ble det en tyngre dag på jobb mot Sverige som til slutt vant 31-26.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rekruttgutta er denne uken på samling i Skien hvor de møter Polen og Sverige over to kamper. Første kamp mot Polen endte med storseier for Norge, og søndag morgen var det duket for samlingens siste kamp mot söta bror Sverige.

Norge fikk større utfordringer mot Sverige etter oppturen mot Polen. Kvaliteten falt både offensivt og defensivt, og med 22 skuddbom og 18 tekniske feil ble det vanskelig for Norge å hamre opp mot nabolandet.

Bakover var dårlig rytme og timing avgjørende. Rekruttgutta tapte for mange dueller mot svenskene, og fikk dårlige forutsetninger i forsvar.

Ellers var det en jevn kamp mot Sverige, hvor Norge flere ganger hadde muligheten til å redusere og komme ett mål bak. Rekruttgutta tok dog ikke vare på mulighetene, noe som gjorde det vanskelig å ta igjen de gule og blå.

Rekruttguttas trener, Geir Erlandsen, oppsummerer samlingen som positiv:
- Det har vært en bra samling hvor vi har jobbet med tingene vi skal. Sånn sett er vi fornøyde, til tross for at vi mistet rytmen idag. Totalt sett har samlingen vært veldig bra.

Erlandsen trekker frem Bjarte Myrhol, som har jobbet mye med forsvar og linjespill på samlingen, som et positivt tilskudd.

Senere idag er det Håndballgutta som gjelder, da de tar imot Serbia i EM-kvalifisering kl. 16.45. Kampen kan du se på TV2 Direkte eller TV2 Play.

KAMPFAKTA
Samling, LMR Rekruttgutta
Norge – Sverige 26-31
Skien Fritidspark, Skien
Norge: Simen Holand Pettersen (Skjern Håndbold) 5, Thomas Boilesen (KIF Kolding) 4, Aksel Horgen (BSH Håndbold) 4, Kasper Thorsen Lien (Elverum Håndball) 3, Tom Kåre S. Nikolaisen (Bergischer HC) 3, Håkon Ekren (SAHB Selestat) 2, Viktor Norberg (Drammen HK) 2, August B. Pedersen (SG Flensburg-Handewitt) 2, Adrian Aalberg (Kolstad Håndball) 1, Magnus Fredriksen (HSG Wetzlar), Vetle Rønningen (KIF Kolding), Martin Hovde (Haslum HK), Aleksander Mitrovic (Fjellhammer IL), Gabriel Setterblom (Kolstad Håndball), Robin Paulsen Haug (Skjern Håndbold), André Bergsholm Kristensen (Sporting Lisboa)