Kasper Thorsen Lie scoret syv mål og ble kampens toppscorer mot Polen.

Storseier for Rekruttgutta mot Polen

Rekruttgutta fikk en god start på samlingen i Skien, med seier 42-20 over Polen i første kamp.

Rekruttgutta er denne uken på samling i Skien hvor de skal møte Polen og Sverige over to kamper. Samlingen er parallell med Håndballguttas EM-kvalifiseringskamper.

Første motstander ut var Polen.

De norske gutta startet kampen godt og kom tidlig opp i en ledelse. I forsvar var det nærmest stengt for de polske rekruttgutta, i tillegg gjorde de to norske målvaktene det vanskelig for Polen å få inn scoringer.

Til pause hadde Rekruttgutta kommet opp i ledelsen 21-9.

Andre omgang ble nokså lik som første, og de norske gutta fortsatte å øke ledelsen. Rekruttguttas trener, Geir Erlandsen, forteller til handball.no at de opplevde korte perioder hvor de falt litt ut av flyten.

– Vi fikk litt tekniske feil, men vi hentet oss fint inn igjen og periodene var ikke lange. Da vi ledet som vi gjorde, kan det bli en liten konsentrasjonsprøve og det er lett å slippe seg ned, men vi spilte jevnt over bra i hele kampen, sier han.

Rekruttgutta fortsatte det gode spillet til kampens slutt, og det hele endte med storseier 42-20 over Polen. Norges kantspillere skilte seg ut i kampen, de kom til målsjanse 26 ganger og scoret 26 mål.

– Kantspillerne kom til gode muligheter, men hadde også veldig gode skudd i dag. Ekstremt god uttelling, sier Erlandsen.

Videre sier Erlandsen at han synes kampen i dag var en god gjennomkjøring for Rekruttgutta.

– Vi fikk en god følelse i dag og jobbet med timing, relasjoner og ikke mist det kollektive angrepet. Det er noe vi har jobbet mye med tidligere, sier han og fortsetter:

– Det blir en mye skarpere motstander som er tøffere over hele linja på søndag, men nå kan vi gå inn i den kampen med en god gjennomkjøring og god følelse.

Rekruttgutta spiller sin neste kamp på samlingen mot Sverige. Kampen spilles søndag klokken 11:30.